1. krukmag123 2. 14.02.2017r godz 22:30 3. Obraza ekipy 4. Wezwałem wraz z kolegami Oldnightmare na pomoc i że nam się nudziło bo stał w bezruchu zaczęliśmy rzucać w niego śnieżkami a on w agresji rzucił się na nas i zabił mnie z żelaznym enchantowanym kilofem. Ja w samoobronie wziołem diamentowy set i zacząłem go bić. Po kilku minutach wraz z kolegami traciliśmy na niego diamentowe rzeczy i sety. Zdenerwowany i zirytowany tom sytułacją napisałem na chacie że jest on noobem i jest słaby bo niepotrafi się bić. On odpisał mi obraźliwą dla mnie rzecz w postaci odwrócenia mojego tekstu. Napisałem Oldnightmerowi że jest noobem i niepowinien się nadawać do ekipy [dodałem obraźliwe słowo w postaci : cebula]. Po 10 sekundach dostałem bana od użytkownika nowez na 2 dni. Proszę o odbanowanie ponieważ bardzo ubolewam bo użytkownicy serwera piszą takie rzeczy do innych osób i niezostają zbanowane a ja zostałem. Pomocnik jest takim samym człowiekiem jak ja i niema żadnej ochrony między nim a kimś innym.
Dostałeś bana za obrazę Administracji, o której powiedziałeś kilka wulgarnych słów. A zatem nie próbuj nikogo z nas wprowadzać w błąd, opisując całkiem inną sytuację. Prośba odrzucona