MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] OldFoxy_

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika OldFoxy_, 1 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. OldFoxy_

OldFoxy_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. OldFoxy_

2. 01.08.2016 r.

3. Bana otrzymałem za rzucenie miksturą, którą otrzymałem od kolegi. Prawdę mówiąc nie wiedziałem że rzucanie miksturą latania i oślepienia jest zabronione. Moja wina, nie doczytałem regulaminu.

4. Rzuciłem miksturą bez świadomości że jest to zabronione. Miksturę otrzymałem od kolegi. Nieumyślnie naruszyłem zasady serwera. Bardzo tego żałuję, to się więcej nie powtórzy. Nadto jestem stałym graczem craftapple.pl , bardzo często robię zakupy w sklepie więc uważam że tym samym działam w interesie serwera. Proszę o unbana, względnie bana na max 3 dni - chcę aktywnie uczestniczyć w licytacji działki przy spawnie.

Reklama
  2. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przepraszam -_-, zanim złożyłem na Ciebie skargę mówiłem Ci jakie są tego konsekwencje .

3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    W sumie to informacje o konsekwencjach widać na screenshocie w tej skardze http://craftapple.pl/forum/thread-7801.html , więc ukarany nie może twierdzić, że konsekwencji nie znał.
    Nie kasuj wzoru, jak piszesz odwołanie, nikt nie będzie się domyślać, o czym piszesz.
    Tym, że robisz zakupy, nie wykupisz się od bana, gdyby tak było, to publicznie byłby dostępny unban do zakupienia.

Ban pozostaje w niezmienionej formie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę