MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Pan_Krewetka

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Nov, 23 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nov

Nov Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: Pan_Krewetka

2.Data otrzymania bana: 23.03.2016

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Byłem w kresie i postanowiłem zabić gracza penox. Po kilku chwilach walki to on mnie zabił. Straciłem diax set i diaxowy miecz. Po wróceniu do kresu gracz, który mnie zabił chciał mieć ze mną sojusz. Oczywiście się zgodziłem i po prostu chodziliśmy razem po całym kresie i zabijaliśmy innych graczy.

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chciałbym dostać UB, ponieważ uważam, że ban był niesłuszny. Nie widziałem wcześniej, aby powodem bana była współpraca z cheaterem pvp. Gdybym miał możliwość nagrania tego gracza, to bym to z pewnością zrobił, ale nie posiadam takiego programu. Poza tym nie czerpałem z tego żadnych korzyści. Następną sprawą jest to, że nie ma mowy o tym w regulaminie, a ja sam cheatów nie posiadam.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Korzyści się czerpie czy nie, powszechnie wiadomo, że współpraca z cziterem jest niedozwolona i karana dokładnie tak samo, jak czitowanie. Poza tym, nie wiem, czy udało mi się to na nagraniu uchwycić, ale po tym, jak twój kolega zabił kogoś tam, nie pamiętam kogo, to oddał tobie sprzęt ofiary.

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Poczytaj jeszcze raz regulamin. Współpraca z taką osobą skutkuje taka samą karą co sprawca.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę