MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Risengard

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Risengard, 25 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Risengard

Risengard Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: Risengard
    2.Data otrzymania bana: 25.03.17
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Otrzymałem bana za oddawanie konto
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ skłamałem, że to jest konto kolegi, nie chciałem wyjść na oszusta (3/4 miesiące temu oszukiwałem na tym koncie) założyłem to konto dla itemów (Nie, Thunder, nie podszywałem się pod ciebie, tylko podemnie)

Nie pozdrawiam serdzecznie Gallus ;PP;PP;PP

Ps. Sprawdzcie sobie IP kto stworzył to konto :p

Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Bo dzisiejszej akcji stwierdziłem, że nie należy Ci ufać, z resztą nie tylko ja.
    Trzeba było nie kłamać, sam się wkopałeś i teraz masz za swoje oszuście.

Jak dla mnie nie powinieneś dostać UB.

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj Risengard
    Moim zdaniem kopałeś pod sobą dołek aż do przekopania Ziemi.
    Pierwsze napisałeś Podanie, pobrałeś haxy dostałeś bana praktycznie samemu się zgłosiłeś, straciłeś możliwość na range Pomocnik, ale to ci nie wystarczyło kopałeś dalej i dalej, aż dostałeś kolejnego bana, zachowałeś się jak 5-latek nabijając neutralki innym albo usuwałeś reputację tylko dlatego że ktoś cię zdenerwował, a teraz prosisz o UB? Niewiele brakowało a miałbyś pomocnika, ten 1 miesiąc w którym miałeś się poprawić a ty pobrałeś haxy
    myśląc że nikt się nie dowie, a tu z tego wyszedł taki syf, no jakim trzeba być człowiekiem żeby jako kandydat na pomocnika używać wspomagaczy.

BRAK KOMENTARZA,
    BEZ ZDANIA

4. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Niestety do takich zaawansowanych rzeczy jak sprawdzanie IP nie mam dostępu.

Jeżeli tak chcesz pogrywać, to dobrze.

Następuje zmiana powodu bana.

4. Zabronione jest szerzenie nieprawdziwych/mylących informacji, które mogą być
    wykorzystywane w celu osiągnięcia korzyści bądź dowartościowania się.

Czyli wykorzystywałeś multikonto do złych celów. Również kłamstwo na temat pochodzenia tego nicku zalicza się do oszustwa na Risengardzie.

Otrzymujesz bana permanentnego za oszukiwanie w chamski sposób oraz wprowadzanie w błąd Ekipę i Administrację Craftapple Network.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę