1.Nick z gry: ShfaiteR 2.Data otrzymania bana: 2014.07.31 godzina okolo 18;45. 3.Screenshot z informacją o banie: http://scr.hu/22rm/4c7a2 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: X-ray 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Po wpisuaniu odpowiedniej frazy w google dowiedziałem się czym jest x-ray. Gram pierwszy raz w minecrafta, a grę instalował mi kolega, przy czym powiedział mi, że po nacisnięciu x będę widział wszystkie dużo warte surowce. Po niedługiej grze na serwerze dostałem bana. Kolega nic nie wspominał o tym, że jest to karalne. Biorę winę na siebie, bo mogłem zapytać, czy jest to legalne na serwerze. Proszę o unban, więcej nie popełnie tego błędu. Przepraszam administracje, oraz proszę o złagodzenie kary, a najlepiej o jej zlikwidowanie. Z poważaniem Michał ( ShfaiteR )
Wiem, że popełniłem błąd, bardzo proszę o wyrozumiałość, więcej problemów nie sprawie. @EDIT Więc da rade coś z tym zrobić?
Wybacz, ale tak się składa, że to co nakopałem wszystko zostąło w EQ, ja grzecznie, a Ty "z mordą" : > Znajomy powiedział mi, że to są mody, a w większosci gier mody są legalne, nie wiedziałem, ze tutaj nie.. ;x
To jest konto premium (ze skinem) mam działke którą dzielę z dwoma braćmi, której byłem założycielem i już się nie będę mógł dodać. Wybudowanie tej działki zajęło nam kilka h.
jakoś coś kombinujesz. Mówisz, że MC dał ci kolega potem, że masz premium na niego, a jeszcze, że twoi bracia w niego grają. jak tak to podaj nick braci
Nie jestem majstrem od komputerów, więc kolega mi zainstalował. Grę posiadam od okolo misiąca w tym okolo 2 tygodnie konto premium. Jest to mój pierwszy serwer. Po co Ci nick braci?
Zamieniam bana na 2 tygodniowego. Jeżeli chcesz, możesz się odbanować wcześniej, za sms craftapple.pl/sklepsms