1.Nick z gry;Spongehd 2.Data otrzymania bana;dokładnie 4 dni temu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana;antyknockbak gracze z serwra mówili ze mam antyknockbak a ja tego nie mam obiecuje i prosze mnie sprawdzac i kontrolować. 4.Dlaczego bys mial dostac ub?;dlatego bo ja obiecuje ze nic nie mam gracze tak mówili bo nie miali eq jak mnie klepali a jak juz to to byla pomylka a jak naprawde cos takiego mam to moze mi ktoś wbił na konto. [hr] ja przyżekam na boga że nic nie mam wiem że zaraz bedziesz mhm ta jasne ale ja mówie prawde
Zasada jest taka, że jeśli prośba o ub została odrzucona to już się jej nie składa drugi raz PS: Dowodem jest nagranie, wiec kłamanie ci nie pomoże. Proponuje odczekać kare
dziekuje likethatboss ja sie nigdy nie podaje staram sie aż sie nie wystaram xd [hr] reconnect ja nie kłamie nawet moge ci dowód pokazac [hr] reconnect ale ja sie nie podaje dokonca nawet jeśli mam zle to itak prubuje dalej i dalej asz sie nie uda a ty od poczatku masz na mnie zle oko widze ze mnie nie potrawisz uszanowac na serwie od samego poczatku jak wbilem ten miesiac temu widze ze nie masz do mnie szacunku i uszanowania [hr] mam zawsze pecha i nic mi nie wychodzi 1 raz weszlem na forum i juz nikt mnie nie szanuje [hr] to podaj kanal gdzie jest ta moja killaura jesli tak uważasz [hr] jak cos a jak ja gram moze ktoś grac na tym samym nicku co ja czy sie wlamywac na konto jak ja gram? to ważne
Ale mnie nie interesuje czy ktos ci sie wlamal na konto. Kod: Ragulamin: § 5. Konto, logowanie, rejestracja Punkt 9. Poprawne hasło powinno składać się dużych jak i małych liter, cyfr oraz znaków specjalnych takich jak „!, @, $, %, &,” oraz posiadać długość nie krótszą niż 6 znaków. Punkt 8. Craftapple.pl nie odpowiada za włamania na konto, których przyczyną było zbyt słabe hasło, lub udostępnianie hasła przez Gracza/Klienta osobom trzecim. Ja mam swoje dowody i to mi wystarczy, owe dowody moge wyslac komuś z Administracji/Vice Administracji na pw. Nigdy nawet nic do ciebie nie pisałem wiec nie rozumiem gdzie cie nie szauje. Dostałem info od graczy i moderatorów na temat czitów i sprawdziłem.
Tylko jak ciebie nie ma, jeśli twoje konto jest aktualnie zalogowane w grze przy próbie połączenia się z serwerem wyświetli się "Already Connected" czyli po polsku "Już Połączone"
blavck ja tam wiesz ale sie najbardziej moje tego ze jak minie 17 dni to mi zniszcza dzialke i wszystko poukradaja [hr] boje nie moje
no nie zabardzo bo robilem na dzialce ps removell a pozatym ty specjalnie nie masz moda zeby przeklinac?
1. Dostałeś bana na 14 dni, a działki padają po 17. 2. Padanie działek na okres wakacji zostało wyłączone.
@Zaczero, moda trzeba zabrać? To trzeba nie instalować cheatów. Admin wszystko widział więc nie rozumiem na kogo jesteś zły i piszesz o tym w każdym wątku na forum...