1.Nick z gry: TeamSpeakCA 2.Data otrzymania bana: 10.09.2016r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Nick 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ mój nick nie ma na celu do wartościowania się czy coś w tym stylu, lecz dziwi mnie jedna rzecz, że dostałem teraz bana a nie miesiąc temu jakiś bo tyle już gram na tym nicku, dopiero teraz jak "po sprzeczałem " się z ViceAdminem ThreeEyedMaster to nałożył na mnie bana, zbieg okoliczności nie sądzę. Proszę o zdjęcie kary, uważam, że jest ona nie słuszna. Dlaczego ? Ponieważ nick "TeamSpeakCA" nie jest żadnym nickiem administratorskim czy coś, rozumiem jak bym się nazwał "ThreeEyedMaster1" czy tam "xXSoniaXx2", w takim przypadku był by ban słuszny. Jeżeli jednak nie mam racji to proszę o wytłumaczenie mi tego co jest złego w moim "nicku" przepraszam jeśli nie mam racji . Pozdrawiam TeamSpeakCA.
Hola Wiesz co? W sumie ja też nie rozumiem dlaczego masz bana :/ Nie widzę nic złego w Twoim nicku...
Posprzeczałeś się ze ViceAdminem ? To znaczy ze mną ? Czy Marcinek7 ? Bo nie wiem o co Ci chodzi. Zarzucanie mi braku obiektywizmu jest wysoce nie na miejscu. Wracając do meritum "TeamSpeakCA" jest jak najbardziej nazwą Administracyjną. To jest taka sama sytuacja jakbyś miał np. "CraftAppleNetwork" "Pomocnik" "SupportCA" itp. itd. O tym, że zostanie on zblokowany zostałeś na moją prośbę poinformowany przez Ladavi'ego (Technika TS) jeszcze w poprzedniej Edycji Survival'u. Powiedziałeś, że spokojnie możemy ją blokować nawet w tej chwili, bo i tak nie zamierzasz grać już na CA. Dodatkowo został Ci ten fakt przypomniany wczoraj przeze mnie, wraz z informacją o terminie blokady nicku. Tak abyś sobie spokojnie mógł wszystko co potrzebujesz "zabezpieczyć". Ban pozostaje. PS Marcinek7, będzie miał do Ciebie dodatkową prośbę w związku z tym nickiem.