MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] TeamSpeakCA

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Hate_you, 10 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    1.Nick z gry: TeamSpeakCA
    2.Data otrzymania bana: 10.09.2016r.
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Nick
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ mój nick nie ma na celu do wartościowania się czy coś w tym stylu, lecz dziwi mnie jedna rzecz, że dostałem teraz bana a nie miesiąc temu jakiś bo tyle już gram na tym nicku, dopiero teraz jak "po sprzeczałem " się z ViceAdminem ThreeEyedMaster to nałożył na mnie bana, zbieg okoliczności nie sądzę. Proszę o zdjęcie kary, uważam, że jest ona nie słuszna. Dlaczego ? Ponieważ nick "TeamSpeakCA" nie jest żadnym nickiem administratorskim czy coś, rozumiem jak bym się nazwał "ThreeEyedMaster1" czy tam "xXSoniaXx2", w takim
    przypadku był by ban słuszny. Jeżeli jednak nie mam racji to proszę o wytłumaczenie mi tego co jest złego w moim "nicku" przepraszam jeśli nie mam racji :).
    Pozdrawiam TeamSpeakCA.

Reklama
  2. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Hola

Wiesz co? W sumie ja też nie rozumiem dlaczego masz bana :/ Nie widzę nic złego w Twoim nicku...

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Posprzeczałeś się ze ViceAdminem ? To znaczy ze mną ? Czy Marcinek7 ? Bo nie wiem o co Ci chodzi. Zarzucanie mi braku obiektywizmu jest wysoce nie na miejscu. o_O

Wracając do meritum
    "TeamSpeakCA" jest jak najbardziej nazwą Administracyjną. To jest taka sama sytuacja jakbyś miał np. "CraftAppleNetwork" "Pomocnik" "SupportCA" itp. itd.
    O tym, że zostanie on zblokowany zostałeś na moją prośbę poinformowany przez Ladavi'ego (Technika TS) jeszcze w poprzedniej Edycji Survival'u. Powiedziałeś, że spokojnie możemy ją blokować nawet w tej chwili, bo i tak nie zamierzasz grać już na CA. Dodatkowo został Ci ten fakt przypomniany wczoraj przeze mnie, wraz z informacją o terminie blokady nicku. Tak abyś sobie spokojnie mógł wszystko co potrzebujesz "zabezpieczyć".

Ban pozostaje.

PS Marcinek7, będzie miał do Ciebie dodatkową prośbę w związku z tym nickiem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę