Witam Chciałbym się odwołać od bana od _Zielony_ za "reklamę" o czasie 04-02-2017 17:37pm do 11-02-2017 17:37pm. Ban dotyczył tematu reklamy, ktoś powiedział że idzie na inny serwer i nie wróci tu. Ja zażartowałem i powiedziałem że na ******* są fajne (podejrzewałem że nie ma on premium mc)i za to też otrzymałem bana. Uważam iż ten ban jest bezpodstawny ponieważ nie zareklamowałem serwera konkretnym IP serwera, oraz nie spamowałem nazwą tegoż serwera. Nie zostałem ostrzeżony, lecz od razu zbanowany. Sądzę iż ban powinien być cofnięty ponieważ podałem zwykła nazwę, która nic nie znaczy (np. ****** - nie jest to reklama). Oraz krótkie wyjaśnienia pojęcia - Reklama– informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei (np. promowanie marki, w tym przypadku serwera. Pozdrawiam Teecari
1. Brak wzoru. 2. Zareklamowałeś ponownie w odwołaniu od bana. 3. Podanie nazwy (niepełnego ip) też jest traktowane jako reklama. 4. Sam sobie zaprzeczasz: Napisałeś "polecam ..." . Więc skłaniasz do korzystania. Zapomnij o UB. Odczekaj 7 dni.