[/font] 1.Nick z gry: thereverend_ 2.Data otrzymania bana:Nie pamiętam. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Przepraszam jeszcze raz całego serwa za bugowanie textur, nie wiedziałem tego chciałbym się poprawić i ogarnąć się. Proszę bardzo bym chciał ostatnią szanse! 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ppnieważ bardzo zależy mi na tym serwerze a to już taki długi czas proszę! Niech Admin nie zameka tego wątku, proszę.
Popek713 przestań mnie hejtować wogule daj mi spokój mam Ciebie dość Ciebie i twojego hejtowania ludzi nie uważaj się za takiego kozaczka bo nim nie jesteś. I twoje hejtowanie Ci nic nie pomoże jesteś tak zwanym N-O-B-E-M który nie daje komuś szansy idź Ty i nie graj na kompie ponieważ jesteś już wnerwiający.
A jak ja bym napisał teraz "pat277 to je**na przez murzyny dzi*ka" dostałbym 17 z kolei perma i też dałbyś UB bo, by mi zależało, pat? [hr] A tak w ogóle to wyjdz, nikt Cie tu nie chce.
Odbanowany! Admin zezwolił na odbanowanie. Ale pamiętaj że to jest ostatnia szansa!! \\Do zamknięcia.