1.Nick z gry: ThunderBuddys 2.Data otrzymania bana: 16 lipca 2016 rok. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuację na pewno większość graczy zna, a mianowicie dowody w skardze na mnie złożonej zostały podrobione w ten sposób, by pogrążyć moją osobę przed całym serwerem i jednocześnie załatwić mi bana na wieczność, ze względu na wcześniejszy ban w którym dowody też zostały podrobione. Powód otrzymania bana na moim koncie to: CheatyPVP. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB? Zanim przejdziemy do wyjaśnień punktu 4, pragnę coś sprostować, a jednocześnie zadać pewne pytanie związane z moim przypadkiem. Ban został wystawiony 16 lipca 2016 roku, po tym jak złożona została na mnie skarga przez gracza AshuIndra. Link do skargi: http://craftapple.pl/forum/thread-7505.html?highlight=%5BSkarga%5D+ThunderBuddys Cały film został nagrany tylko i wyłącznie po to, by mnie ukarano za coś, czego nie posiadam. Każdy doświadczony gracz który przesiaduje na PVP od lat, wie o czymś takim jak strefy, itp. ale nie o tym teraz. Czasem gdy się bijemy z graczem uderzamy go lekko z boku i on wtedy otrzymuje cios (większość zrozumie o co mi chodzi). Gdy skarga została napisana, gracz AshuIndra co chwilę pokazywał nowe filmy z zamazanym ekranem gdzie prawdopodobnie sam używał tzw. kiełbaski. Każdy trzymał się wersji która została podana przez AshuIndre, czyli: "Thunder ma cheaty". Dlaczego gracze stali po stronie składającego skargę? Łatwo się domyślić, iż w czasach od połowy 5 do połowy 6 edycji posiadałem wspomagacze różnego typu, począwszy od najprościej znalezionych do tych mniej znanych. Teraz może pytanie z innej beczki: Dlaczego AshuIndra złożył na mnie skargę? Powodów tak na prawdę jest wiele, począwszy od składania skarg na niego, aż do okradnięcia jego stodoły (w jego świecie willi). I teraz to najważniejsze pytanie: Jak ty masz czelność składać prośbę o UB, skoro po tym banie co chwile używałeś cheatów, chamie? Owszem, przyznaje. Po tym, jak straciłem 2 konta, gdzie były SVip+ (obecnie PREMIUM), moje nerwy się wyczerpały. Otrzymałem bana na ThunderBuddys (SVip+ stały), a także Merkable (SVip+ tymczasowy) za nic. Tak, za nic. Pytanie: Jak to możliwe, że dostałeś bana na 2 kontach, jak skarga była tylko na ThunderBuddys? Dostałem na 2 kontach, bo nijaki Ros, zgłosił "moje" drugie konto Merkable, bo raz wszedłem na nie i się z nim biłem i zginął. Teraz weźmy to na logikę: Po co mi niby dwa konta gdzie jest SuperVip+? Otóż, drugie konto tak na prawdę kupiłem mojemu bratu (DejVoo), który z resztą też ma bana od naszej Pani Administrator za wylogowanie się podczas walki. Teraz najlepsze! Informacja z ostatnich dni! #Sztos Skarga złożona przez Carlag na Swiezaczek za zupełnie to samo, za co ja otrzymałem bana. Link do jednej ze skarg: http://craftapple.pl/forum/thread-9559.html Teraz zastanówmy się. Jak się czuje osoba która nie dość, że otrzymuje bana za nic i traci 2 konta, gdzie zakupił SuperVip+. Następnie, jak się musi czuć ta osoba po niespełna pół roku od wystawienia bana na jego koncie i przeczytaniu skargi na innego gracza który nie otrzymał bana, chodź filmik był w 99,9% podobny do tego który był w skardze na mnie. Nie będę tu spiskował przeciwko Swiezaczkowi, ponieważ WIEM, IŻ ON NIE POSIADA ŻADNYCH WSPOMAGACZY. Ja też nie posiadałem wtedy, ani teraz nie posiadam. W związku z moim banem, nie oczekuje szybko odbanowania mnie, ze względu na nieprzyjemne relacje związane z osobą która wystawiła bana, jednakże chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakaś możliwość, abym dostał tego UB, nie mówię, że od razu. W związku z tym, iż jest to mój ostatni zapewne wątek na tym forum, chcę przeprosić, bo nie mam już siły na kłócenie się z Administracją i Ekipą tego serwera jak i połową graczy. Tak, przyznaje. Moje zachowanie czasem było okropne, głupie teksty wobec ludzi z Administracji i Ekipy, ale nie mam już ochoty na dalszą wymianę zdań i obrażanie się jak małe dzieci w przedszkolu. Swoje błędy widzę dopiero po czasie, kiedy większość wirtualnych "znajomych" odwróciła się. Niektórzy się cieszą pewnie z tego i uważają, że jestem żałosny, bo teraz pod prośbą piszę przeprosiny, lecz myślę, że prawdziwy facet umie wziąć swoje błędy na klatę i przeprosić i przyznać się do błędu. Większość mnie wyśmieje, z resztą proszę bardzo. Zawsze znajdzie się taka banda gnojków którzy uważają się za bóstwo w internecie i wyśmiewa się z innych. Bardzo proszę śmiejcie się, ale z własnej głupoty i braku jaj. Miłego dnia.
Jak dla mnie Thunder, zrozumiał swój błąd, gra teraz czytsto , myśle, że można mu zaufać , Jestem za UB.
Nieszczególnie znam, nieszczególnie znam się na czitach, ale mniej więcej rozumiem sytuację. Jestem za unbanem, tacy ludzie to tylko pożytek dla serwera, jeśli nie jest tu wszystko nakłamane (a nie sądzę, żeby było).
Odbanowałbym od ręki gdyby nie fakt, iż... Odwołanie jest wyrównane do środka :< Najgorsze z możliwych wyrównań do tego typu postu. "Wyjustuj" byłoby idealne. Serio. #ŻartyThree Jeśli ja miałbym podejmować decyzję to odbanowałbym wraz ze startem, no może jeden dzień później, Nowej Edycji. Liczę, że moi koledzy z Administracji będą w stanie wykazać się obiektywizmem rozpatrując tę skargę.
Znam Cię już od dosyć dawna i wiem, że Twoje słowa nie są rzucone na wiatr. Wierzę, że się trochę zmieniłeś, że stałeś się bardziej dojrzały. Jeśli chodzi o samego bana, uważam, że powinieneś zostać odbanowany wraz z dniem startu Nowej Edycji.
Przekonała mnie twoja prośba, nie wiem kto wystawił bana, ale jestem za. ThunderBuddys starał się poprawić, jego słowo nie jest bezwartościowe. Powodzenia