1.Nick z gry: Toshye 2.Data otrzymania bana: 22 lipca 2016r. Jak to twierdzi ThreeEyedMaster - 23 lipca 2016r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Byłem sobie w kopalni, na pełnym legalu kopałem wszystko, redstone, złoto, żelazo i inne surowce ale mniejsza o to... Nagle zostałem zabity oraz zbanowany przez "Supportera" Inevare ponieważ twierdził iż posiadam x-raya... 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Unbana powinienem dostać dlatego iż: - Nie używałem x-raya - Próbowałem się wytłumaczyć że nie go nie posiadam, więc ThreeEyedMaster postanowił go przedłużyć. phi... - Serwer mi się bardzo spodobał - Nawet nie zasługuje na niego ;] - Sporo mam tam rzeczy jeszcze do zrobienia - Dzięki mnie zdobyliście 3 graczy, może i nawet więcej ich zdobędziecie :] To chyba na tyle... P.S. Inevara... Nie ośmieszaj się, to że masz te range, to nie znaczy że masz banować każdego kto znajdzie diamenty i wyślij mi te "dowody" na mnie. Chce się pośmiać P.S.2 ThreeEyedMaster, zalecam kupić okulary, jeśli widziałeś w tym dowodzie "x-raya" P.S.3 Sorki, mam twardy charakter... Nie wmówicie mi tego czego nie zrobiłem