1.Nick z gry: VetreN, Sirro, Medussa 2.Data otrzymania bana: około 8-9 mies temu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Bana otrzymałem za Killaure oraz multikonta 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Strasznie podoba mi się ten serwer zależy mi ponieważ na tym serwerze czuje sie całkiem inaczej niż na innych są fajni gracze, można przyjemnie pograć. Wczoraj wszedłem na serwer na nicku Medussa lecz nie pograłem zbyt długo gdyż serwer wyrzucił mnie za bana na IP. Obiecuje ze więcej żadne Cheaty się nie powtórzą, nie będę nikogo obrażał ani nic w tym stylu. Strasznie żałuje że wgrałem te cheaty oraz tworzyłem bzdurne multikonta. Bardzo proszę o UNBANA, nic takiego sie juz nie powtórzy. Pozdrawiam
Data przekłamana, dostałeś perma w lipcu. Do powodów dodaj również reklamy. To, że serwer się Tobie podoba jakoś do mnie nie przemawia tak samo jak reszta. Jesteś na serwerze kojarzony głównie jako bardzo toksyczny oszust, także.. Przeciw ub.
w Lipcu coś mi sie nie zdaje nierozumiem co ty do mnie masz człowieku jestes taksamo zwykłym grazem jak i ja dla cb ta gra to życie czy jak bo nierozumiem
Zaczynasz być toksyczny w własnej prośbie o UB. Ladavi po prostu wyraża swoją opinię na temat tego czy powinieneś dostać UB.
Jestem na NIE. Powód? Cheaty są złe, a ty zostałeś prawidłowo zbanowany . Cheaty i inne tam mody są zabronione ;p
To jest Kucyk Wybaczyk, gdy On się pojawia to znikają wszelkie kary. Ale pamiętaj, Kucyk Wybaczyk odwiedza daną osobę tylko raz. Prośba zaakceptowana. Ban usunięty. Użytkownik trafia na listę Osób Otoczonych Szczególną Uwagą.