MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

UB xValkar2001

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika xvalkar2001, 2 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xvalkar2001

xvalkar2001 Użytkownik

Docenione treści:
    9
    1.Nick z gry: xValkar2001
    2.Data otrzymania bana: 26 Listopada 2016
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Oddanie konta innemu użytkownikowi, Reg 10.4
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Na dzień dzisiejszy mija dokładnie 188 dni od otrzymania kary, dość sporo, czas ten był dla mnie całkowitym odpoczynkiem od minecraft. Bardzo żałuję że popełniłem błąd, każdy człowiek popełnia błędy i sztuką jest te błędy wybaczyć, dlatego proszę o wybaczenie i ostatnią szansę. Ban otrzymałem od Marcinka7, administracja napisała w jednym z UB że o ban z jego ręki trzeba starać się wyłącznie u niego, a że on już stracił tą rangę to według tego co było tam napisane ja nie mam już możliwości na UB za rzecz która przynajmniej moim zdaniem jest wykroczeniem ale nie o takiej wadze jak np. Kill Aura a osoby które za nią dostały bana ale nie z ręki Marcinka mają większe szanse na UB ? Jeżeli tak jest to jest to niesprawiedliwe. Abstrahując od powyższego, liczę na pozytywne rozpatrzenie prośby i drugą szansę. Jak mówiłem - bardzo żałuję i obiecuję że sprawa się już nigdy więcej nie powtórzy gdyż to co uczyniłem było głupotą i tak jak powiedział Einstein ,,Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.''

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    Reklama
  2. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    ~ Craftapple.pl 2k17

3. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Głupio trochę postąpiłes oddając konto wiedząc, ze za takie rzeczy jest ban. Nikt nie jest ideałem i zawsze ktoś popełni jakis błąd. Jesteśmy tylko ludźmi. Ale patrząc jaki okres minął, myślę ze przez ten długi czas przemyslałeś swoje błędy i chciałbyś odpokutowac ;). Według mnie zasłużyłes na tego unbana, bo czas, w końcu zmienia ludzi (przynajmniej większość) ;). Lecz pozostaje jeszcze sprawa związana z Marcinkiem, którą podkreslił Infiniter.

Życzę szczęscia ;), Za Unbanem!

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Bardzo ładna prośba, taka...CZERWONA

Nie masz szans na UnBana przed Nową Edycją.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę