1.Nick z gry: xValkar2001 2.Data otrzymania bana: 26 Listopada 2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Oddanie konta innemu użytkownikowi, Reg 10.4 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Na dzień dzisiejszy mija dokładnie 188 dni od otrzymania kary, dość sporo, czas ten był dla mnie całkowitym odpoczynkiem od minecraft. Bardzo żałuję że popełniłem błąd, każdy człowiek popełnia błędy i sztuką jest te błędy wybaczyć, dlatego proszę o wybaczenie i ostatnią szansę. Ban otrzymałem od Marcinka7, administracja napisała w jednym z UB że o ban z jego ręki trzeba starać się wyłącznie u niego, a że on już stracił tą rangę to według tego co było tam napisane ja nie mam już możliwości na UB za rzecz która przynajmniej moim zdaniem jest wykroczeniem ale nie o takiej wadze jak np. Kill Aura a osoby które za nią dostały bana ale nie z ręki Marcinka mają większe szanse na UB ? Jeżeli tak jest to jest to niesprawiedliwe. Abstrahując od powyższego, liczę na pozytywne rozpatrzenie prośby i drugą szansę. Jak mówiłem - bardzo żałuję i obiecuję że sprawa się już nigdy więcej nie powtórzy gdyż to co uczyniłem było głupotą i tak jak powiedział Einstein ,,Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.''
Głupio trochę postąpiłes oddając konto wiedząc, ze za takie rzeczy jest ban. Nikt nie jest ideałem i zawsze ktoś popełni jakis błąd. Jesteśmy tylko ludźmi. Ale patrząc jaki okres minął, myślę ze przez ten długi czas przemyslałeś swoje błędy i chciałbyś odpokutowac . Według mnie zasłużyłes na tego unbana, bo czas, w końcu zmienia ludzi (przynajmniej większość) . Lecz pozostaje jeszcze sprawa związana z Marcinkiem, którą podkreslił Infiniter. Życzę szczęscia , Za Unbanem!