1.Nick z gry: xvalkar2001 2.Data otrzymania bana:27.11.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Ban za oddanie konta. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Po pierwsze, sprawa jest już przedawniona, ponieważ oddałem te konto końcem września tego roku. Po drugie, odbyłem już karę tygodnia, i zgodnie z zaleceniami jednego z vice administratora, po tygodniu mogę się odwołać od bana, i się odwołuje. A po trzecie, oddałem te konto nie wiedząc iż moja czynność jest karalna, ale wynika to tylko z mojego nie prześledzenia regulaminu. Także proszę o podarowaniu mi drugiej i ostatniej szansy, przepraszam i obiecuję że sprawa się już nie powtórzy. Liczę na zrozumienie ze strony administracji. : )
"ddałem te konto nie wiedząc iż moja czynność jest karalna," Nie znanie regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Dostałes już szanse jestem przeciw UB, a pozatym pisałeś , że odchodzisz.
Gdybyś był prawdziwym xXValkarXx [kriss], to prośbę o UB pisał byś na kontach: 1) _kriss_ 2) xXValkarXx NIE.
Co Cię to interesuje na jakim koncie to pisze ? Miałem format komputera, zapomniałem, po prostu zapomniałem hasła do konto, no zdarza się. A tak po za tym, czekam na odpowiedź ze strony administracji a nie takich podlizywaczy jak ty. :')
Jestem kategorycznie na nie. Moim zdaniem nie powinien otrzymać UnBana co najmniej do końca tej Edycji Survival'u. Sam mówił, iż jeżeli dostanie za to Bana to dobrze bo przynajmniej "przestanie być dzieckiem, które <tutaj wulgaryzm sugerujący mocne przywiązanie> w klocki i marnuje sobie dzieciństwo". Tak nie wygląda skrucha. Nie pozwólmy mu "marnować sobie dzieciństwa".
Ja jestem podlizywaczem? Proszę Cię dzieciaku, idź się bawić klockami, a nie cwaniakujesz w internecie.
Unbana nie ma, następna prośbę możesz złożyć po 100 dniach od mojej odpowiedzi, powodzenia, wykorzystaj mądrze ten czas i nie marnuj go na klockach!