1.Nick z gry: xXKorusXx 2.Data otrzymania bana: 2016-03-28 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Nieumyślne reklamowanie innego serwera. Wpis na chacie. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Było to przypadkowe (niezamierzone). Nie chciałem opublikować serwera innych graczy. Tak naprawdę pewna osoba zareklamowała serwer i chciałem napisać na /msg koledze że on nie działa i żeby na niego nie wchodził ale pech chciał że zapomniałem napisać /msg i nieumyślnie spowodowałem zareklamowanie innego serwera. Chciałbym dostać ub gdyż było to tylko głupi i nieumyślny błąd. Jestem przestrzegającym graczem (regulaminu). Ale niestety człowiek to nie maszyna i błędy umie popełniać.
Reklama serwerów ma /msg też jest kaarna więc jakbyś zareklamował na /msg to kara by cie też nie omineła. Co do proźby o UB ja pozostaje NEUTRALNY
No więc na początek przepraszam za zwłokę. Ale w tym wypadku zwłoka powinna wyjść zbanowanemu na korzyść, miał więcej czasu, aby przemyśleć sprawę. A więc do rzeczy: Jeśli ktoś inny reklamował Ci serwer, to czemu nie dałeś ss, i nie wrzuciłeś go do skarg? Reklama na /msg jest nadal reklamą jak na czacie publicznym. Antyreklama dalej pozostaje reklamą. Tłumaczenie "kimś innym" bliżej niezidentyfikowanym jest co najmniej mało wiarogodne. Więc generalnie nie ma podstaw do UB z mojego punktu widzenia. Powinieneś się cieszyć, że zaklasyfikowano to do "nieumyślnej" a nie celowej reklamy. Niemniej, zapamiętaj tego Kucyka Wybaczyka. Zapamiętaj go dobrze, bo już więcej do Ciebie nie wróci i o sobie nie przypomni. Mam nadzieję, że czegoś się z tego nauczyłeś na przyszłość, bo kolejny ban nie będzie na 7 dni, tylko na wieczność. PS: I ankieta z 4 możliwościami na "tak" jest conajmniej... (albo nie, to zachowam dla siebie.) ODBANOWANY PO RAZ OSTATNI.