MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] ZimboL

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika ZimboL, 9 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZimboL

ZimboL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: ZimboL
    2.Data otrzymania bana:07 Sierpnia 2016
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja nie jest mi znana, jednakże na stronie internetowej pokazuje że to X-ray.
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:
    Więc wczoraj (07-08-2016) przyjechali znajomi moich rodziców, ze swoim 14 letnim synem. Tomek- bo tak miał na imię, w momencie gdy zauważył minecrafta, chciał w niego zagrać. Bez namysłu dałem mu wejść na serwer, żeby wyprostował mi teren na moim cuboidzie. Zaraz po zalogowaniu się na serwer wyszedłem z domu, gdyż byłem umówiony z dziewczyną. Najprawdopodobniej młody chciał mi sprezentować kilka diaxów, a że jest cwany.. To zainstalował x-raya i zabrał się do roboty... tym samym nagradzając moje konto banem... Fakt, źle zrobiłem, jednakże to nie jest z mojej winy. W ramach zadośćuczynienia prosiłbym o unbana z całkowitym wyczyszczeniem mojego konta (totalnie od 0 z podstawowym setem...)

Jeszcze raz chciałbym przeprosić za tą głupią decyzję. Oraz chciałbym zapewnić iż nigdy więcej się to nie powtórzy.

Pozdrawiam serdecznie Administrację i Helperów. Pierwszy serwer gdzie te dwa zespoły tworzą jedność.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę