nick Lulik_malina data otrzymania bana 17.07.2018 Powód X-ray Zaistniała taka sytuacja iż szukalem diamentów i szedłem przez jaskinie i znalazlem diamenty i kopalem sobie je i przeszedlem dalej i tam też byly diamenty i nagle dostalem bana... Chciałbym dostać UB ponieważ dostalem niesłusznego bana i zaczełem gre dopiero wczoraj i tu odrazu ban jestem uczciwym graczem gralem na poprzednich edycjach i nigdy nie dostalem bana
@Lulik_malina jak dla mnie jest niewinny. Dostarczył dowody, które usprawiedliwiaja go. Uważam, że jest niewinny.
Zamykam do czasu pojawienia się osoby, która jako jedyna decyduje w tej sprawie. Mam nadzieję, że punkty ostrzegawcze za nabijanie bezsensownych postów do was przemówią.
Witaj, Wpadłeś mi w oko po tym, kiedy zauważyłem iż kopiesz ogromne ilości diamentów w kilka sekund. Kiedy postanowiłem Cię poobserwować to tak pędziłeś przed Siebie w stronę diaxów, że nawet nie nadążałem lecieć z nagrywarką za Tobą... Zatem nie próbuj oszukiwać jak i Nas a przede wszystkim Siebie, gdyż wszystko jest starannie nagrywane przed Banowaniem. Mam nadzieję, iż wyciągniesz wnioski po tej znacznej przerwie. Pozdrawiam, V_A_P_E_R Skarga odrzucona. Ps: Crytal, Nie wiem co chciałaś ukazać tym, aby pokazał ss danych folderów, aby się oczyścić ale to tak nie działa .