1.Nick z gry: Albercik24 2.Data otrzymania bana: 3 miesiące temu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Kill aura , obraza administracji , obraza Infiego , obraza Wioletty , Reklamowanie , rozsyłanie x-reya , wpuszczanie botów na serwer . 4.Dlaczego miałbyś dostać UB : Bo zależy mi aby żyć w zgodzie z craftapple i grać spokojnie jako normalny gracz i pomagać w trudnych sytuacjach administracji .
Potwierdzam. Po raz kolejny. Albert pomaga, ogarną się, gra spokojnie bez problemów i uczy bądź pomaga innym. Raz już mówiłem. Każdy zasługuje na drugą szansę Pozdrawiam Kewin "shoga"
zło w najczystrzej postaci, Ten Którego Imienia (na serwerze) Nie Wolno Wymawiać przybrał się w piękne piórka i poraz kolejny usiłuje wszystkich wyprowadzić w pole, Apage Satanas ! :dodgy: i Adava Kedavra mu tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę
Shoga. Szanuje twoje zdanie, ale czy albert powiedział ci ze miał już 3 niewykorzystane szanse? Za każdym razem kilka dni grał ok i zaczynało się od nowa.
Jestem za UB Albert pomaga i się ogarnął a co najważniejsze gra spokojnie więc zasługuje na UB jak każdy na 2 szansę
Kornel, to by była jego 4 szansa -_- Jego zachowanie na ts3 przed moim wyjazdem było niedopuszczalne (reklamowanie, obraza, netykieta) Pozdrawiam
LikeThatBoss , nie przypominam sobie abym coś reklamował prócz tego wątku na forum , co do szans miałem razem 2 unbana , nie 3 nie będę starał się w jaki kiedykolwiek sposób bronić ale dodam że minecraft jest to gra ogólna , to znacz że każdy ma możliwość w chęci zemsty podrobić się pod kogoś i oczerniać w ten sposób jego nick , wracając do tsa nie reklamowałem serwerów , bardziej pomagałem i tłumaczyłem administracji że gdy np padł łącznik od survival i wszyscy mówili że to moja wina czułem się wtedy urażony bo nie chciałem być tutaj tak znany , bardziej chodziło mi abym był znany o albercik24 ten co ma kill aure , heh najlepsze jest to że gdy posiadasz sprawny komputer jesteś o krok dalej od osób które grają na najniższych
He he he, infi zobaczy i usunie jak dwie poprzednie Trzeba było nie ćwiczyć downa na serwerze to byś nie musiał prosić o unbana :3
Proszę o un-bana dla własnego spokoju a ty tutaj tak nie kozacz bo w poprzednim wątku wypowiedziała się wioletta wiec reco cichutko mi tutaj
Albert nie pamiętasz gdy wtedy wszedłem do ciebie i nazilorda na ts3? Wtedy było przeklinanie reklamowanie i obraza.
Obraza , przeklinanie , reklamowanie ? może ty jako osoba młodsza inaczej to odebrałeś , nie mam czego reklamować ponieważ mój serwer został na chwilę obecną wyłączony co ja miałbym Naziemu reklamować ?
Ehh.... Krzysiu ty masz dopiero 12 lat i przeklinanie wulgaryzmy są dla ciebie ZŁE dlatego DZIECI takie jak TY nie powinny dostawać rangi bo jak ktoś PRZEKLNIE to od razu BAN Bardzo przepraszam ale takie zachowanie mnie niemiłosiernie wnerwia ...
Proponuję zamknąć temat i niech Administrator się wypowie na temat unbana, bo robi się tu zbędna dyskusja.
Kornel bez komentarza, Albert reklamowałeś nie swój serwer, tylko inny ja wiem swoje [hr] Jeżeli kornel tak stawiasz sprawę, proś o degrada dla mnie i Yumi, nigdzie się nie wybieram