Nick z gry : EnderDragon122 Data Otrzymania Bana : 06.03.2016 Niedziela Sytuacja otrzymania bana: Reklama innego serwera Dlaczego miał bym otrzymać unbana: Witam kieruję się do Was z prośbą o Unbana . Chcialbym otrzymać unbana ponieważ bardzo uwielbiam ten serwer i wiem jak Mi na nim zależy . Uwielbiam graczy i atrakcje Na serwerze . Wiem ze reklamowanie zawsze wyjdzie przedzej czy później ale tym razem myślałem ze bede cwańszy Ale okazało się że z administracją nie ma co zadzierac . Wiem teraz że będziecie myśleć "trzeba było wcześniej myśleć o konsekwencjach " Ale wiem ze to było bardzo ryzykowne Ale daje sobie rękę uciac ze już nigdy nie złamie regulaminu . Przepraszam
W mojej ocenie reklamowanie innych serwerów, zaraz po kopiowaniu itemów, jest najbardziej krzywdzącym serwer działaniem jakiego może się dopuścić Gracz. Twoje niedzielne działanie było perfidne, złośliwe i wykonane z pełną premedytacją. W dodatku było przemyślane na tyle by wykonać to w dość tajny/niepozorny sposób. Niestety nie jest to też Twój pierwszy wybryk na CraftApple. Spróbuj w następnej Edycji Survival'u. Ban pozostaje.