1.Nick z gry:Gabybr10 2.Data otrzymania bana: 01/20/2017 15:53 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Miałam multikonta i Recydywę. Bana otrzymałam od xXSoniaXx. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?onieważ nie zablokowaliście tej komendy to więc teleportowałam się do miejsca A do miejsca B. To nie moja wina, bo wy nie zablokowaliście tego to więc nie jestem winną osobą Multikonta, no tak robiłam ale nie o wulgarnych nickach !!! 1 wulgarny nick tylko, gdy robiłam te multikonta to nie zauważyłam słowa wulgarnego! Przepraszam ale zrobiliście pomyłkę w niektórych zdaniach. Myślę że mnie odbanujecie niewinną osobę. Pozdrawiam was :3 i szczęścia życzę ! Gaby :3 B)
Nie znalazłem takiej osoby na liście zbanowanych. ~xXSoniaXx Nie zapędzasz się niewinną ? A zareklamowało to się tak przypadkiem. Jestem przeciw UB, coś kręcisz w każdej prośbie o UB, piszesz zupełnie coś innego...
No bardzo śmieszne. Logika tego zdania mnie rozwala. No błagam cię administracja nie jest wszechmogąca. Mariusz wychodzimy. Tu jest patola. Nie no ale na serio recydwa, reklamy, multikonta, wykorzystywanie bugów. I ty się uważasz za niewinną osobę? To nie bajka Przeciw UB
Mam prawo do oceny! XD Tak jak RoyalSteve to mnie rozwala gdy to widzę chcę mi się śmiać #PiesByCięWyśmiał A ban za reklamę to co? No nie mów mi że jesteś botem i reklamujesz serwery. Nie widać aby zależało ci na UB. Nadal obrażasz administrację. Przeciw UB.