1.Nick z gry: Hate_you 2.Data otrzymania bana: 1 Sierpnia 2016roku. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty PVP Recydywa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:To nie o to chodzi, że musze odzyskać te konto, bo równie dobrze mogę założyć sobie następne, i grać na nim jako normalny gracz, jako ta sama osoba. Ale czuję do tego konta wielki sentyment, jest to mój jeden z pierwszych nicków, najwiecęcej grałem na tym koncie, tyle wspólnych chwil, różnych ciekawych znajomości, nie można tego o tak przekreślić i powiedzieć było mineło. Dla tego zwracam się do was z prośbą o odbanowanie mnie, nie napisze, że to się więcej nie powtórzy, bo jestem tylko człowiekm, różne rzeczy mi do głowy przychodzą. Chciałem prosić o przebaczenie, graczy jak i Administracji&Ekipy. Myśle, że zrozumiałem swój błąd, żałuje teraz tego i to bardzo, nie mówie, że jestem teraz mądrzejszy czy coś w tym stylu. Mam nadzieję, że rozpatrzycie moją prośbe pozytywnie, jeśli jednak, nie to trudno się mówi, trzeba żyć dalej :/. Pozdrawiam Hate_you
Hmm to było chyba na tamtej edycji czyli chyba można dać mu tego kucyka przebaczyka... Jestem na: nwm
Jestem na TAK. Hate_you tworząc nowe multikonta pokazał nam (a przynajmniej mi) że wspomagacze to już dla niego przeszłość, sam stara się jak najlepiej usuwać ich z CraftApple pisząc skargi. Myślę, że w/w argument jest wystarczający, aby uznać, że Hate_You się zmienił. Powodzenia Hate!
Jestem zdecydowanie za unbanem dla Hejta! Od czasu jego banów nie ma z nim problemów, nikt się na niego nie skarży, pomaga w łapaniu cheaterów, gdyż zdobył doświadczenie w tej "dziedzinie". Codziennie zgłasza mi tyle osób ile się da, abym rzucił na nie okiem i co najważniejsze, potrafi zachować dyskrecję (chodzi mi tutaj o: "AURA AURA [nick]"). Ze względu na jego przemianę jestem za odbanowaniem.
Nie. Gracz Hate_you w chwili obecnej ma podwójnego Bana Permanentnego. Zarówno za używane z premedytacją oszustwa PvP jak i za ukrywanie przed Administracją, przy jednoczesnym dzieleniu się wiedzą na jego temat z innymi Graczami, poważnego błędu PvE, który w skrajnym przypadku mógł doprowadzić do przedwczesnego zakończenia VI Edycji Survival'u. Co do przemiany o jakiej piszecie wyżej to według mnie niewiele się zmieniło. Całkiem niedawno gdy stracił przedmioty w wyniku ataku sił trzecich na serwery CraftApple to doskonale pokazał co myśli o CraftApple, jego Graczach i Administracji w napisanym przez siebie wątku na Forum. Który jeszcze do przed wczoraj, po pewnych edycjach ukrywających wulgaryzmy był dostępny w HydeParku. Jak dla mnie nie powinieneś dostać szansy na UnBan szybciej niż w 2018 roku. A to i tak o wiele szybciej niż "po Gruszku". Wierzę, że zdanie Marcinek7 nie będzie wiele odbiegało od mojego.
No trudno, nie zaprzeczam, że tak było. Tylko szkoda, że w taki sposób mnie oceniasz. Może i nie wierzysz, ale naprawdę żałuję. Czekam na wypowiedz Marcinek7