MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Utrata EQ po crashu serwera

Discussion in 'Propozycje i sugestie' started by reconnect, 4 January 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. reconnect

reconnect Użytkownik

Uważam ze gracze nie powinni tracic eq po crashu serwera sam straciłem już 2 Proty + 5/2 ale oczywiście nikt mi tego nie odda bo mi sie nie należy. EQ powinno zostawać po Crashu ponieważ to nie jest wina graczy ze z serwerem coś sie dzieje.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Prawda.
    Ja często odnajduję swój eq na miejscu, w które się ostatnio tepnąłem albo, z którego się tepnąłem. Półbiedy gdy nie jest to /spawn O:]

3. reconnect

reconnect Użytkownik

Ja wczoraj straciłem i teraz co był crash, wczoraj straciłem i nie odzyskałem a dzisiaj się okaże ale też wątpie że odzyskam..
    --
    Do Infinitera: Dodatkowo twój super wypasiony plugin który ma niby uruchamiać automatycznie serwer po crashach chyba nie działa albo uruchamia go 2 godziny...

4. kshycho

kshycho Użytkownik

Jeszcze ani razu nie straciłem eq po crashu :) nie licząc enderchesta kiedyś.

5. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Creepez: On działa wyłącznie gdy jest najzwyklejszy crash serwera. To co wczoraj się działo to prawdopodobnie ataki różnego rodzaju.

reconnect: Dużo osób potraciło eq wczoraj. Ja niestety nie mogę pomóc. Może admin jakoś pomoże, ale nic nie będę obiecywał.

6. FeueR

FeueR #pieklomainowfizza

EQ mogą stracić tylko osoby które były podczas crashu serva? Bo ja mam dużo itemów w skrzyni kresu :)

7. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Staff Member Administrator

"Do Infinitera: Dodatkowo twój super wypasiony plugin który ma niby uruchamiać automatycznie serwer po crashach chyba nie działa albo uruchamia go 2 godziny..."

To nie jest plugin tylko automat w panelu enderchest, i uruchamia serwer w przypadku wyłączenia, natomiast dziś serwer został ZABLOKOWANY.

Skargi składać tu! https://www.enderchest.pl/strona_glowna/formularz_kontaktowy/

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page