Dzień dobry! Nazywam się Filip, mam 13 lat. Mieszkam gdzieś w Krakowie.. z moim kotem - Stefanem - i oczywiście "prawnymi opiekunami". Chodzę do pierwszej klasy gimnazjum, moim hobby jest gra na pianinie oraz gitarze. Lubię podróżować oraz uczyć się języków obcych. Mam niezłą rękę do zwierząt. Na ten serwer trafiłem przypadkowo, kiedy 2 lata temu przeglądałem listę serwerów tej przepięknej gry. Kiedy wszedłem na serwer, od razu zauważyłem że stoi na BungeeCord, a takich sieci nie lubię. Jednak po wejściu na jeden z serwerów doceniłem ich skromność, dokładność, profesjonalizm i podejście do graczy. Zrobiłem sobie sporą przerwę od tej serwerowni, dlatego wiele osób pewnie mnie nie kojarzy. Mam nadzieję, że ten fakt nie popsuje mi reputacji. Mogę jeszcze o sobie powiedzieć, że mam perfekcyjne opanowanie w ortografii i interpunkcji, potrafię bardzo szybko pisać. To chyba tyle, mam nadzieję że wzór w tym dziale nie był potrzebny. Ciepłe pozdrowienia, Vindow.
Oczywiście, że nie jest potrzebny. Witamy ponownie, i miłej gry. Poza tym, twoje podejście do świta komputerowego mi się podoba
Witej, Powroty zawsze* cieszą Co robiłeś podczas tej przerwy ? :] Pozwól nam dowiedzieć się czegoś więcej o sobie. Kod: Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Podczas przerwy przeglądałem inne sieci serwerów, musiałem się uczyć żeby zdać do dobrego gimnazjum. Jak masz na drugie imię? - Grzegorz. Twoja ksywka ? - Siwy :d Jaki masz numer buta? - Zaraz sprawdzę. Jaki masz znak zodiaku? - Lew. Wierzysz w horoskopy? - Nie, to bzdura. Wklej zdjęcie! - Zależy.. czego xd Jesteś praworęczny czy leworęczny? - Praworęczny. Czego nie lubisz robić? - Gotować Co lubisz najbardziej jeść? - Twister z KFC, zupa pomidorowa. Czego najbardziej nie lubisz jeść? - Grzybów. Jaki jest twój ulubiony owoc? - Truskawka. Jakiego warzywa nie lubisz? - Marchew. Jakiej czekolady nie lubisz? - Mlecznej z orzechami. Co najczęściej jesz na śniadanie? - Kanapki z żółtym serem. Co najczęściej jesz na kolację? - Kanapki z szynką i keczupem. Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? - 4 godziny temu W jakim stylu się ubierasz? - Nie dbam aż tak o wygląd zewnętrzny, bo nikt nie zwraca na to uwagi. Jaki masz kolor włosów? - Bardzo ciemny blond. Jakiej długości są twoje włosy? - 2, 3 cm? xd Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? - Emm.. Wolisz brunetki czy blondynki? - Blondynki. Jakiego koloru są twoje oczy? - Jedno zielone, drugie niebieskie. Lubisz zwierzęta? - Tak. Masz zwierze? - Jak pisałem, mam kota Stefana. Masz chłopaka/dziewczynę? - Może. Lubisz mnie? - A dlaczego miałbym Cię nie lubić? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? - Twój post w przywitaniu .-. Co byś mi teraz powiedział? - Że.. jesteś irytujący. Jakie pytanie byś mi teraz zadał? - Lubisz mnie? Kiedy masz imieniny? - Nie pamiętam. Masz telefon domowy? - Nie, używam nowoczesnych technologii. Masz rodzeństwo? - (jeszcze) nie. Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? - Julia. Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? - Filip .-. Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? - Kamil Durczok i jego stolik. Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? - Kożuchowska. Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? - Tego co wczoraj dostał Oscara, jakiś Leonardo. Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? - Angelina Jolie. Jaki zespół polski najbardziej lubisz? - Nie cierpię polskiej muzyki. Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? - Maroon V? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki - Happy Pharella Wiliamsa. Jaką słuchasz muzykę? - Współczesną. Jakie jest twoje ulubione drzewo? - Cis. Jaki jest twój ulubiony film? - Igrzyska Śmierci, wszystkie części. Jaki jest twój ulubiony serial? - Trudne sprawy. xd Czy lubisz śpiewać? - Nie. Czy lubisz tańczyć? - Nie. Czy lubisz rysować? - Nie umiem rysować. Ulubiony gadżet? - Latarka w breloczku. Ulubiona strona internetowa? - Google.com Ulubiony program telewizyjny? - Oprah Winfrey Show. Jaki jest twój ulubiony sport? - Ping Pong. Uprawiasz jakiś sport? - Ping Pong. Ulubione przysłowie? - Nie mam. Czego nigdy byś nie zrobił? - Zabił się. Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? - Zainwestowałbym. Co byś zmienił na świecie? - Wiary. Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? - Nawet trzy Na jakich instrumentach umiesz grać? - Pianino, gitara, flet. Wierzysz w prawdziwą miłość? - Nigdy takiej nie doznałem. Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? - Radio Kraków. Czy umiesz pływać? - Umiem. Jakie lody najbardziej lubisz? - W rożkach. Lubisz długo spać? - Nie mam czasu na sen. Jaki jest twój najdziwniejszy sen? - O komputerku łaskotku. Jaki obcy język znasz? - Angielski, Rosyjski. Napisz coś w tym języku - Nope, Babuszka. Co to znaczy? - Nie, babciu. Jeździsz na rowerze? - Tak. Jeździsz na rolkach? - Nie. Jeździsz na hulajnodze? - Nie. Jeździsz na deskorolce? - Tak. Ulubione miejsce wakacyjne? - Grecja. Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? - Telefon i karabin. Lubisz chodzić do kina? - Zależy na jaki film. Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? - Premiera igrzysk śmierci, ostatnia część. Czy lubisz czytać książki? - Średnio. Jaka książka jest twoją ulubioną książką? - Kroniki Wardstone. Jaka jest twoja ulubiona bajka? - Spongebob ;-; Jaka jest twoja ulubiona gazeta? - Gazeta Wyborcza. Kim chciałbyś zostać w przyszłości? - Pilotem. Jakie masz hobby? - Pisałem tam u góry. O czym marzysz? - O dostaniu się do liceum wojskowego. Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. - Internet, prawa ręka, rodzice. Wymień 4 swoje wady. - Nie umiem ocenić się pod tym względem. Wymień 4 swoje zalety. - Szczerość, Optymizm, Dobra pamięć oraz cierpliwość. Co cię denerwuje? - Życie. Czego się boisz? - Japońskich horrorów. Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? - Sobota. Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? - Hmm.. Poniedziałek? xd Jaką porę roku najbardziej lubisz? - Lato. Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? - Wiosna. Jaki jest twój ulubiony numer? - 17. Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? - 2.