Hej, mam pytanie. Ktokolwiek wie co sie stalo z Viranem123, lub wie gdzie moge go znalezc, prosze o szybki kontakt. Dziekuje
On zmarł na raka mózgu 2 lata temu. _____________________________________ Wątpię aby ktoś z CA mial jakiś kontakt z Viranem.... ________________________________________________ Obecni moderatorzy chyba nawet za czasow virana nie grali xD _____________________________________________________ Wątpię aby Administracja chciała mieć kontakt z nim XD ____________ Spoko Hmm istnieje możliwość ze maja go zablokowanego na gg/skype
Ale ja chce serio wiedziec jak moge sie z nim skontaktowac [hr] A moderator moze mialby jakies informacje czy raczej nie? [hr] To administrator, ktokolwiek? [hr] Ok dzieki [hr] Jezeli jest to mozliwe to bym byla bardzo wdzieczna gdybym dostala jego nazwe uzytkownika ne wazne na jakim portalu spolecznosciowym
Nikt nie ma żadnych jego danych, nawet sam ledwo pamiętam kto to był. Jedynie adres email w bazie forum, ale to są informacje niepubliczne.
Infi, i tak chyba znalazłem jego email ale koleżanka wyżej coś nie odpisuje na Pw, więc nie wiem czy to on.