1. Nick w grze: patrykxkoksu 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kostugamer 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2017-03-11 5. Opis wykroczenia: Włamanie na konto 6. Dowody: 11 marca grałem ze znajomym, który mi pomógł się wzbogacić na waszym serwerze. Następnego dnia wchodząc na serwer zauważyłem, że nie mam moich itemów. Po chwili ktoś mi napisał „Dzięki za itemy”. Ja nie wiedziałem, o co chodzi, bo miałem trudne hasło. Odpisałem mu, żeby mi oddał itemy, ale było już za późno i wyszedł z serwera. Kiedy zwróciłem się na czacie o pomoc gracz o nicku dragonNEXT Wytłumaczył mi co mam zrobić. Bardzo mi pomógł i chce go pozdrowić. I podziękować za pomoc
Dziękuje za pozdrowienia, ale do rzeczy. 1. nie masz dowodu, że ktoś do ciebie pisał. 2. może ktoś cię przy wylegiwaniu się cię walna i cię anty logaut zabił. Niestety masz niskie szanse nad odzyskanie rzeczy.
CraftApple nie ponosi odpowiedzialności za utracone itemy na wskutek włamania. Nie udowodnisz w 100%, że to faktycznie prawda. Mogłeś dać koledze na przechowanie, a teraz spróbować przekopiować je. Sprawdź dokładnie czy ich nie masz, bo ich nie odzyskasz.