MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

WanaDx

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika WanaDx, 28 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WanaDx

WanaDx Użytkownik

Docenione treści:
    0

Imię: Wanesa
    Dokładny nick w grze: WanaDx
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Aktualnie mam ferie, więc gram po 5-6 h ale jutro zaczynam szkołe więc około 2-3 godziny mogę poświęcić na serwer
    Data urodzenia:29.09.2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Może w 2012 i chyba 1.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram już około miesiąc
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, no chyba że kick się liczy..
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłam funkcje HeadAdmina na serwerze gdzie codziennie było po 90-110 osób.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak na razie chciałabym pomóc Administracji w ogarnianiu graczy czy takie tam..
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    1 Pomocnik powinien pomagać Administracji jak i Graczom
    2 Zgłaszać problemy/usterki Administracji
    3 Powinien także uczestniczyć w życiu serwera
    4 A także być dyspozycyjnym

Komendy Pomocnika :
    * /mute - wycisza gracza
    * /kick - wyrzuca gracza z serwera za łamanie regulaminu

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Często siedzę na serwerze i nie ma nikogo z administracji a gracze robią co chcą.. Chciałabym pomóc Administracji utrzymać porządek.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: No więc najpierw wysłucham obu stron.. Znajde przyczynę konfliktu .. Ukaram winnego.. Jeżeli winny dalej będzie łamać regulamin zastosuje zgodną komendę .
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne.. Lubie pomagać .. Zazwyczaj ludzie słuchają mnie a potem zastanawiamy się jak ulepszyć coś..
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Wanesa, mam jeszcze.. 14 lat, chodzę do gimnazjum. Jestem bardzo aktywnym graczem. Lubię słuchać muzyki. Na co dzień jestem uczniem i zawodniczką piłki nożnej.Sport uprawiam już bardzo długo z 2-3 lata.. Ładnie buduję i dobrze radzę sobie z psługiwaniem się komendami.Jestem uczciwa, pomocna i można dojść ze mną do porozumienia.
    Określ swoją dyspozycyjność: Lekcje kończę zazwyczaj około 15 , więc myślę że od 15;30 do 18-19 mogę poświęcić na serwer.
    Umotywowanie podania: Bardzo chętnie pomogę wam przy serwerze/forum. Jeżeli będziecie zajęci, wystarczy powiedzieć.. Zrobię wszystko co w moich siłach aby urozmaicić wasz serwer.

Pozdrawiam WanaDx
    *Gram na survival

Reklama
  2. filipele

filipele Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wanesa to uprzejma, pomocna i bezinteresowna dziewczyna. Wiem, że przyda się administracji oraz graczom.

3. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Więc tak:

Później:

Sama sobie zaprzeczasz.

Podanie jest dość chaotyczne w szczególności treść. Nie ma tu konkretów, piszesz tak jakbyś nie wiedziała co, dopiero zastanawiała się.
    Aktywność pomocnika jest różna, może być różna.
    Nie chodzi tu o przesiadywanie od rana do nocy w grze, bo to nic nie da.
    Lepiej wejść na 2 godzinki i pomagać tak solidnie, niż wchodzić, grać z 6-7 godzin i nie robić nic.
    Zawsze gdy kończymy zdanie dajemy na końcu kropkę, a jeżeli już ją dajemy to po niej robimy przerwę inaczej jest to błąd.
    Kolory są bardzo fajne, lecz do podania zbytnio tego nie polecałbym, ponieważ jest to praca którą czyta ktoś i on decyduję czy Cię przyjąć czy nie. Jeżeli będziesz w przyszłości pisała CV do pracy też dasz kolory? Wydaje mi się, że nie.
    Pomaganie graczom to największy z obowiązków pomocnika.
    Nazwa pomocnik właśnie wywiązuje się ze słowa pomagam, tylko, że pomocnik to osoba czyli rzeczownik, a słowo pomagam to czasownik. Tylko tym się różnią.
    Ważną rzeczą którą przyszły pomocnik musi robić jest udzielanie się na forum.
    Aktywność, pomoc, a także propozycje dotyczące serwera.
    To wszystko musi pomocnik zrobić, przynajmniej jedną z tych czynności.
    Umiejętność współpracy z ludźmi, czy też z daną osobą to bardzo ważna rzecz, można powiedzieć, że najważniejsza, by pomocnik dobrze się sprawował, był miły itp.
    Administrator nie tylko ogarnia graczy, czy też czat.
    Administrator przede wszystkim przyjmuję do ekipy kogoś kto będzie to robił za niego, ktoś kto będzie wobec niego lojalny, a przede wszystkim szczery w stosunku do jego osoby.

Na tą chwilę nie jestem pewien czy dasz sobie radę w roli pomocnika, kogoś kto będzie miał dwa razy więcej obowiązków niż zwykły gracz.
    On nie tylko będzie grał, budował, on musi pomagać, zwracać uwagę na czat.
    Ty niestety nie zwracasz na czat uwagi. Nie pomagasz, a także nie łagodzisz konfliktów między graczami, co skutkuje tym, że masz bardzo małe szanse wejść w kręgi tak szerokiej ekipy.

Podanie oceniam na ocenę dopuszczającą, a zachowanie na poprawne.

Napisz za miesiąc znów podanie, lecz wtedy postaraj się bardziej z treścią tej pracy, a także bardziej pomagaj w grze, udzielaj się na forum, bądź po prostu takim indywidualnym pomocnikiem.

4. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Które to już podanie, z tym samym punktem ,,Dlaczego chcesz zostać pomocnikiem''. Wcale mnie to nie przekonuje. Poza tym nie udzielasz się zbytnio na forum. Nie widuję cię w grze, chyba, że grasz na sea, ale powinnaś to napisać. Także, spróbuj kiedy indziej.

5. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie napisałaś, na jakim serwerze najczęściej grasz. W obliczu wątpliwości, jakie mam ta informacja pomogłaby mi w objęciu jednoznacznego stanowiska.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę