Imię: Katarzyna. Dokładny nick w grze: Weeby Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam od 4 do 8 godzin dziennie, w dni wolne. A w dni, w których jest szkoła przebywam po około 3 godziny. Najchętniej przebywam na serwerze Creative, lecz ostatnio zaczęłam dużo czasu spędzać na Survivalu. Nie ukrywam też tego, że na SeaBlock nie wchodzę. Oczywiście jeżeli by była tak potrzeba to bym weszła. Data urodzenia: Urodziłam się 16 marca 2002 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta pierwszy raz zagrałam w 2013 roku, na wersji 1.7.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na tym serwerze pierwszy raz zagrałam w środku grudnia ubiegłego roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam w jakikolwiek sposób karana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłam funkcję helpera, starszego helpera oraz architekta. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, jest to serwer bardzo dobrze skonfigurowany, wszystko mi się podoba. A rzeczy, które ewentualnie można by było zmienić znajdują się już w kamieniach milowych. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązki takie jak; Pomaganie moderatrom w ogarnianiu czatu globalnego. Zgłaszanie wszystkich błędów/bugów/usterek do administracji. Pomaganie graczom w ich problemach, tłumaczyć znaczenie komend. Wypowiadać się, być aktywnym oraz brać udział w dyskusjach na forum Być dyspozycyjnym. Wykonywać wszystkie polecenie zlecone przez Administracje. Pomocnik ma dostęp do takich komend jak; /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Wycisza gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Może to dosyć proste, ale pomocnikiem chciałabym zostać dlatego, że po prostu lubię pomagać. Sprawia mi to przyjemność, oraz mam z tego satysfakcję. Chciałabym pomóc w ogarnianiu czatu. Często też jestem na serwerze w godzinach porannych, gdzie nie łatwo spotkać kogoś z ekipy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek postaram się poszukać rozwiązani, które zadowoli obie strony. Jeżeli jednak nie uda mi się to, upomnę graczy, którzy się kłócą oraz poprosze żeby przenieśli się z tym na pw, jeśli to nie poskutkuje dam ostrzeżenie w postaci kopnięcia z serwera. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej. Opisz swoją osobę: Nazywam się Kasia. Nie długo skończę 14 lat. Jest niską, drobną dziewczyną o jasnych, zielonych oczach. Mam średniej wielkości, jasno brązowe włosy. Mam starszą siostrę, ma na imię Emilia. Jestem optymistką. Na mojej twarzy praktycznie cały czas widnieje uśmiech. Oczywiście mam też swoje "Gorsze dni", w których ten uśmiech znika. Bardzo lubię słuchać muzyki, słucham jej codziennie po kilka godzin. Uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi. Z nimi nie potrafię się nudzić. Mam dystans do siebie, jestem sympatyczna. Staram się być miła i lojalana wobec innych. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze przebywam często, po kilka godzin dziennie. Umotywowanie podania: Swoje podanie motywuje tym, że moim zdaniem nadaję się na pomocnika, umiem uspokoić graczy, nie łatwo mnie zdenerwować "Mam stalowe nerwy". Z ortografią jest u mnie dobrze. Nie często zdarzają mi się błędy ortograficzne, a jak już się zdarzą to się poprawiam Dokonane edycję: Usunęłam "[/b]" z tekstu
> Podanie ładne > kilka błędów ortograficznych i interpunkcyjnych > widzę cię na serwerze > pomagasz > aktywna i na serwerze i na forum > Umotywowanie takie 4/10 Jestem na TAK Pozdrawiam Sznajper202
Podanie wygląda estetycznie, tekst się nie zlewa i jest ładnie napisane. Jeżeli chodzi o pomoc na serwerze to sama nie wiem, gdyż nie gram na CV, a na SV ostatnio mnie nie widać. Mogę tylko zaznaczyć, że często wypowiadasz się na forum i co najważniejsze wypowiedzi mają sens. Małym minusikiem jest staż, ale myślę, że przez te ponad dwa miesiące sporo się nauczyłaś. A tutaj chyba pomyłka: "Nie długo skończę 13 lat." A nie czternaście? Podsumowując: Ode mnie TAK
Jestem na tak Często widzę cię na serwerze, pomagasz, jesteś bardzo miłą osobą, jest tylko 3 pomocników, więc się przydasz Powodzenia
Podanie z wyglądu bardzo zachęcająco wygląda, lecz z treścią mnie trochę zawiodłaś. Ja od Pomocników wymagam bardzo dużo i też wiele błędów jak i porażek umiem dostrzec. Treść jest dość fajna, lecz krótka. Brak rozwiniętych zdań. Nie zachęcasz bardzo do tego, aby każdy był na tak. Czytając to podanie zastanawiałem się, czy jest sens wypowiadać się pod tym wątkiem i wypisywać Ci twoje błędy które popełniłaś. Jednak, za to, że Cię bardzo lubię powiem Ci moje zdanie na ten temat. Błędy interpunkcyjne są. Nie da się ich ukryć w żaden sposób. Ortograficznych zaś nie zauważyłem, jedynie co to literówkę jaką popełniłaś w 11 punkcie w słowie rozwiązanie. W grze widzę Cię bardzo często. Pomagasz graczom i jesteś cholernie sympatyczną osobą. Umiesz dogadywać się ludźmi i z tego co zauważyłem wszyscy Cię wręcz kochają. Nikt się z tobą nie kłóci, nie wyzywa. Każdy do Ciebie się grzecznie zwraca tak jak Ty do nich. Udzielasz się bardzo na forum. Twoje posty są sensowne i dają pełną barwę. Masz bogaty zasób słów, lecz w tym podaniu go nie wykorzystałaś. Może i Podanie mnie nie zadowoliło, ale do twojej osoby nie mam, żadnych zastrzeżeń dlatego jestem na tak.
Podanie bardzo ładne, Miła osoba, Aktywna na serwerach Minecraft, Aktywna na forum, Zna się na rzeczy. Jestem na TAK!
Jesteś aktywna na forum, a twoje wypowiedzi mają sens. Widzę Cię na CV - lubisz budować, i naprawdę Ci to wychodzi. Podanie bardzo estetyczne Cóż, mój głos TAAAAAAAAAAAAAK I WIELKIE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK Dodatkowo dodam, iż jesteś osobą kulturalną, dbasz o spokój na chacie. Pomagasz tym nowszym jak i zaawansowanym graczom, którzy czasem potrzebują pomocy Powodzenia
Jestem na wielkie TAK! Widzę jak pomagasz - choćby na Survivalu pożyczyłaś mi AC mimo, że sama miałaś mało, nie mam Ci nic do zarzucenia, udzielasz się na forum i podanie też jest ładnie napisane. Nic dodać, nic ująć. Powodzenia!
Podanie ładnie napisane Wypowiadasz się na forum Pomagasz graczom Zdania ładnie sformułowane jednym słowem "Nic dodać nic ująć " Jestem na Tak życzę powodzenia