MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wileek

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika wileek, 26 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wileek

wileek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Jestem Paweł.

Dokładny nick w grze:Wileek.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Dziennie gram około 3 Godziny i ten czas spędzam najczęciej na CraftApple.

Data urodzenia:2004 i mam 11 lat ale rocznikowo 12.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2012 albo 2011 dokładnie niepamiętam a wersia 1.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2014.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Raz dostałem kicka ale to na początku grania w MC

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak,Byłem Administratorem na serwerze na którym grało tam około 40 osób.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym aby niektórzy niespamili tyle,żeby więcej osób reklamowało CraftApple no i żeby było miło i spokojnie.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:No między innymi:
    /mute (gracz)-Wyciszenie Gracza
    /Kick (gracz)-Wyrzucenie Gracza
    Karanie graczy za złe zachowanie,zgłaszanie osób które reklamóją inne serwery

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym
    być pomocnikiem ponieważ,chcę żeby gracze się nie kłócili,aby na serwerze był spokój dużo gram na Creative, a tam rzadko jest pomocnik i widzę często jak gracz reklamuje serwer, po prostu często widzę na Creative powód, z którego trzeba albo uciszyć gracza albo go wyrzucić.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw bym ostrzegł gracza o karze, a gdyby się nieuspokojił to albo bym go wyrzucił,albo bym go zmutował.Gdyby gracz reklamoał inny server to by to zgłosił na forum i go wyciszył lub przed tym wyrzucił.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,chętnie pomagam innym osobą,pytam się czy pomóc i gdy ktos się pyta np. jak stworzyć działke to mówie że służy do tego komenda /p auto

Opisz swoją osobę:Jestem Paweł. Mam 11 lat,dobrze się uczę,ale i tak lubie sobie pograć na komputerze.Lubię pomagać ludziom i jestem koleżeński. Dobrze się uczę matematyki. Mam 156 cm wzrostu. Moje ulubione zwierzęta to wilki. Mieszkam obok Łodzi i chodzę do piątej klasy szkoły podstawowej. Bardzo lubię serwer CraftApple.Ładnie rysuję. Lubię tez grać w inne gry np.Team Forters 2,CS:GO (rzadko gram). Mam psiaka który ma na imię Psotka.Posiadam równierz dwa chomiki dżungarskie.

Określ swoją dyspozycyjność:Na serwerze jestem często we wtorki i piątki,oczywicie równierz weekend lecz w pozostałe dni rzadzej,na serwerze gram około 4 godzin.

Umotywowanie podania:Mylę że dostanę pomocnika.Mam tylko 11 lat ale umiem pomagać graczom i ich uspokajać.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    W końcu mam okazję udowodnić, że pisanie na telefonie nie usprawiedliwia błędów w pisowni :D
    Błędy ortograficzne, składniowe, interpunkcyjne. Zabójcze umotywowanie podania, przyznam. Bywa, że cię widuję na serwerze, ale raczej nie jako kogoś mocno pomocnego. Jestem na nie.

P.S. "Team Forters 2". Wujcio Gabe nie byłby zadowolony

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    JESTEM NA NIE. Powód?
    -Same błędy ortograficzne
    -Zgapiłeś od mojego podania punkt "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem"

4. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    > Spójrz w prawo... Co tam widzisz??? Napewno nie słownik ;) ( ortografia [-])

> zdania nie są zbyt piękne [-]

> widzę cie na serwerze ale się nie odzywasz i nic nie robisz [+/-]

> nie wiedziałem że jest takie imię jak "Jestem Paweł" :D

> Nie wypowiadasz się na forum [--]

> Kłamczuszku :D jeszcze nigdy nie widziałem żebyś odpowiedział na jakieś pytanie gracza :D [-]

Jestem na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę