Jak wszyscy to ja też Jestem Kasia i jestem z Przemyśla mam 21 lat i gram tu juz około 13 miesięcy. Moim hobby jest strzelectwo sportowe największym osiągnięciem moim jest mistrzostwo Polski, natomiast moja życiowka strzelona na zawodach to 396/400 przy podstawie na serwer trafiłam dzięki bratu, szukałam czegoś a on mi go polecił wysyłając podanie (wtedy jeszcze ma czatmoda) nie myślałam że znajdę aż tak wysoko Zachęcam do grania tutaj, jak już raz powiedziałam ja nie zrezygnuje z tego serwera, dla tego co tu przeszłam Pozdrawiam
Dzięki pat Witej adsone Skoro już wiemy skąd klikasz i jak tutaj trafiłaś :sleepy: To opowiedz nam co Ci najbardziej zapadło w pamięć na CraftApple ? A gdybyś miała jednym słowem opisać CraftApple, to co by to było ? Który z istniejących trybów rozgrywki podoba Ci się najmniej ? Oglądasz może jakieś ciekawe seriale ?
Najbardziej w pamięć zapadła mi sytuacja jak weszła nowa edycja i ta walka o działki , jednym słowem? Hmm ... fun Wszystkie tryby mi się podobają na każdym staram się przebywać lecz największy sentyment mam do survival, hmm nie mam czasu na seriale czytaj szkoła