Chciałem przywitać gorąco całą serwerownie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie miło. Więc, nazywam się Michał, mieszkam obecnie w Łodzi. Chodzę do technikum o kierunku informatycznym. Moje hobby to jazda na nartach, i łyżwach. Szybko się ucze, to chyba tyle odemnie. Wszelkie pytania piszcie pod spodem. Pozdrawiam Zawodowiec.
Witej na CraftApple Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Pamiętasz w jaki sposób trafiłeś na CraftApple ? Code: Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Jak masz na drugie imię? Nie mam Twoja ksywka ? Lolek Ile centymetrów mierzysz? 180cm Jaki masz numer buta? 45 Jaki masz znak zodiaku? Waga Wierzysz w horoskopy? Nie Wklej zdjęcie! Może kiedyś Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny Czego nie lubisz robić? Czegoś czego nie chce (Robić coś na siłę) Co lubisz najbardziej jeść? Truskawki Czego najbardziej nie lubisz jeść? Szpinaku Jaki jest twój ulubiony owoc? Truskawka Jakiego warzywa nie lubisz? Brokuł Jakiej czekolady nie lubisz? Miętowej/Gorzkiej Co najczęściej jesz na śniadanie? Kebaba Co najczęściej jesz na kolację? Różnie Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Dziś ^^ W jakim stylu się ubierasz? Dres Jaki masz kolor włosów? Czarny Jakiej długości są twoje włosy? Krótkie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste Wolisz brunetki czy blondynki? Zależy Jakiego koloru są twoje oczy? Niebieskie Lubisz zwierzęta? Tak Masz zwierze? Tak Masz chłopaka/dziewczynę? Prywatne Lubisz mnie? Tak Dlaczego? Nie wiem, twój specyficzny charakter Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Nie rozmawiali my za długo to raczej, nie palnąłeś żadnej głupoty Co byś mi teraz powiedział? Cześć Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Co tam ? Kiedy masz imieniny? Szczerze ? Nie wiem Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? Tak Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Maja/Magda Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Michał Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Nie mam Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Nie mam Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Nie mam Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Nie mam Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Cypis Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Hmm, musiał bym to przemyśleć Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Może lepiej nie, nie ma wersji z cenzurą Jaką słuchasz muzykę? Różną Jakie jest twoje ulubione drzewo? ThreeEyedMaster Jaki jest twój ulubiony film? 50 Twarzy Greya xDD Jaki jest twój ulubiony serial? Nie oglądam Czy lubisz śpiewać? Tak, ale uszy moich bliskich nie lubią :/ Czy lubisz tańczyć? Tak Czy lubisz rysować? Nie umiem ;< Ulubiony gadżet? Narty Ulubiona strona internetowa? Craftapple.pl/forum Ulubiony program telewizyjny? Nie mam Jaki jest twój ulubiony sport? Jazda na nartach. Uprawiasz jakiś sport? Tak Ulubione przysłowie? Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Czego nigdy byś nie zrobił? Zabił człowieka Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Ogarnął jakiś domek fajny itd, a reszte przekazał na jakąś fundację Co byś zmienił na świecie? Ludzi Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Tak Na jakich instrumentach umiesz grać? Gitara, perkusja Wierzysz w prawdziwą miłość? Tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? RMF Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Czekoladowe Lubisz długo spać? Tak <3 Jaki jest twój najdziwniejszy sen? E może lepiej nie Jaki obcy język znasz? Dużo, ale najlepiej Angielski i polski Napisz coś w tym języku Hello my friend Co to znaczy? Cześć mój przyjacielu Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Nie Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Góry Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Wszystkie potrzebne do życia przedmioty. Lubisz chodzić do kina? Tak Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Pitbull Niebezpieczne kobiety Czy lubisz czytać książki? Nie Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Nie mam Jaka jest twoja ulubiona bajka? Krecik Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Nie mam Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Informatykiem Jakie masz hobby? Jazda na nartach, składanie komputerów O czym marzysz? O lepszym świecie Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Rodzina, Dom,Zdrowie Wymień 4swoje wady. Nieraz upierdliwy, Pamiętliwy, Chyba tyle Wymień 4 swoje zalety. Punktualny, Dotrzymujący danego słowa Tyle Co cię denerwuje? Nic Czego się boisz? Ze kiedyś pójde spać i nie wstane już Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? 6 Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Ponedziałku Jaką porę roku najbardziej lubisz? ZIma Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesieni Jaki jest twój ulubiony numer? 16 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 13 A zapomniał bym " Pamiętasz w jaki sposób trafiłeś na CraftApple ?" Poprzez jedną z list serwerowych