Cześć, nazywam się Patrycja, mieszkam w województwie Opolskiem, a dokładniej w Murowie. Mam 13 lat, urodziłam się 24.03.2003r. w Namysłowie, chodzę do 6 klasy w PSP w Murowie. Interesuję się muzyką, najczęściej jest to rock, lub coś w stylu The Beatles. Nie gram za dużo na komputerze, ponieważ mam sporo nauki, a także niekiedy wolę sobie pójść na spacer z psem, zamiast psuć sobie wzrok. Zalazłam te forum za pomocą listy serwerów minecraft. Na serwer wejdę dopiero za miesiąc, iż w tej chwili nie mam takich możliwości. Gram na gitarze, jest samoukiem. W wolnych chwilach lubię sobie pojeździć na deskorolce. W przyszłości planuję zostać albo Architektem, albo Polonistką, mam jeszcze dużo czasu aby wybrać jedno z nich. Możecie popisać ze mną od czasu do czasu na gg jak chcecie(57003174). Dlaczego akurat "Cookie"? Można powiedzieć, że "szaleję" na punkcie ciastek^^ Jestem osobą o wielkim charakterze i bogatym słownictwie, z polskiego wychodzi mi czwórka, ale to się wyklepie c: Niegdyś byłam ChatModeratorem na innym bardzo popularnym serwerze. Chciałabym w przyszłości startować tutaj na rangę Moderatora Forum, lecz nie zauważyłam jeszcze takiego działu. Mam nadzieję, że przywitacie mnie z serdecznością. Życzę miłego dnia, lub miłej nocy, zależy kiedy to [/font]przeczytasz^^