MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wspaniałe Wieści! Żegnam ;*

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika zNormal, 3 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam,
    Z dniem 2016-02-03, ja zNormal odchodzę z serwera CraftApple REZYGNUJĄC również z rangi Pomocnika.
    Na tym serwerze nie istnieje uczciwość, kupywanie UNbanów u infiego za 30 zł etc.
    Odchodzę. Dlaczego? Bo nie wyrabiam.
    Wad poszczególnych osób nie będę wymieniał. Czemu?
    Bo te osoby nie są tego warte, chodź swoją drogą napiszę o kogo m.in mi chodzi. xXSoniaXx, XInfiniterX. Chyba tyle.
    Hmm.. Wszystko ma swój koniec.
    Za grę najbardziej chciałem podziękować, jesteście najlepsi.

WildBitc - Moje kochanie <3 ale z tego co wiem odchodzi ze mną :p

Medzio_k - Dzięki Tobie pokazałem się na serwerze, wyszedłem ze swojej norki i zacząłem coś pisać na czacie. Super dziewczyna, miła, pomocna, pracowita, zabawna kolega niżej też ale nie płci żeńskiej i taki śmieszek ts'owy ^^

Hubert_k - UP jak u Madzi ^^

MrAstar - Jesteś dobrym człowiekiem, miły, służy dobrą radą, ładnie śpiewa ^^
    Ciebie chyba znam najdłużej, na takich serwerach poznaje się wielu Ciekawych i wspaniałych ludzi. Dzięki za wszystko.

I innym z super osobowością które poznałem na serwerze.

MrMycha-ThunderBuddys-Mhylkol czy pod jakim nickiem on się tam kryje. Chciałbym Cię jeszcze myszorku przeprosić za moje zachowanie, z resztą Ty też lepiej się nie zachowałeś ale mimo wszystko dzięki fajnie się z Tb grało, będę tęsknił za Twoimi odpałami.

Bad_Day-Adammm - Miły chłopak, pomocny, wierny ekipie. Miło było Cię poznać Michałku. :)

{PolishDevil
    {BadDolff
    Nierozłączni przyjaciele, super goście :). Dzięki za wspólną grę, dała mi sporo wrażeń w PvP. :)

Indianajones1989(jeżeli przekręciłem cyferki, wybacz. Pisałem z pamięci.) - Pokręcony (pozytywnie) chłopaczyna, zabawny, no przyznam czasami bywałeś natrętny nie torturuj tam za bardzo boryska. ;)

Gra_Vu - Może i Cię nie znałem zbyt długo ale Cię polubiłem, jesteś miły oraz ogarnięty dzięki za grę.

Nawet _Gangstar_ Tobie podziękuje, może i się pokłóciliśmy bo sam wiesz jak się zachowałeś ale dzięki, miło się z Tobą grało.

Abyssuss - Może i się pokłóciliśmy i zachowałeś się jak szczyl to dzięki.

Colorlessman - Za pomoc, ciągłe budowania hotelów itd, dzięki ;)

ThreeEyedMaster - Pamiętam Cię jak widniała przy Twoim nicku nazwa POMOCNIK. Jesteś dobrym człowiekiem, POWODZENIA Dalej.

Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam.

Dziękuje jeszcze raz WSZYSTKIM.

(Od czasu do czasu będę wbijał pod nickiem zNormal, pobudować, popisać, powalczyć itd.)

Prawda Boli, co? ;)

PS. Ma ktoś kontakt do sprytnego Trolla ? jak tak zapraszam na PW.

Oraz to że będzie można mnie jeszcze spotkać na serwerze TS3 CA.

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Zostałeś wyrzucony za naruszenie netykiety i dobrego wychowania, zawiść wobec innego członka ekipy oraz naruszenie dobrego imienia Ekipy i Administracji.

Nie złożono rezygnacji.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę