MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

WTF - czyli Nazilord24 próbuje rozkręcić po raz wtóry gównoburzę

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Nazilord24, 31 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Wchodzę sobie na forum, patrzę na wiadomości i widzę to: https://scr.hu/ryonyw

I tu nasuwa się pytanie: jakim prawem? Na forum jest setki wiadomości które nie wnoszą nic do tematu i nikt się tym nie zajmuje. Nazilord24 napisał żartobliwego posta pod tematem, który się odnosi do tematu, nie jest w żaden sposób obraźliwy, ani wulgarny, a w nagrodę dostaję od pana W. informację o tym, że wiadomość nie jest zgodna z zasadami. Pomijam już to: https://scr.hu/NYly10 co w ogóle jest absolutnym skandalem, zważywszy na to, że na tym nicku byłem pomocnikiem i nikomu to nie przeszkadzało w chwili przyjęcia mnie w szeregi tego serwera.

Wracając do tematu. Dlaczego gdy ja napiszę jakiś post jest on od razu kasowany? Czy już nie mam żadnych praw tutaj? Rozumiem, że pewien administrator nie darzy mnie sympatią, jednak nie powinno to wpływać na sfery forum, a także nie powinien wykorzystywać swoich możliwości tylko po to, żeby mnie uwalić..

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Jeśli szukałbyś powodu.

Myślę, że twoje przeskrobywanie sobie pewnie nie tylko u administracji sprawia, że nie ma dla ciebie taryfy ulgowej. TO, stało się zgodnie z regulaminem... Poza tym powspominaj trochę i pomyśl czemu ktoś może nie darzyć się sympatią.

3. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    A przepraszam bardzo, gdzie ja się tutaj dowartościowuję? Informacja też nie jest myląca, ponieważ określa faktyczny stan rzeczy. Pomijając to, wytłumacz mi w takim razie jakim prawem dostałem ostrzeżenie za swój nick? Ja wiem, że lubicie sobie tak wszystko tłumaczyć, że "on tak pisze, bo chce się dowartościowywać", ale niestety pokazuje to tylko to, że nie macie innego wytłumaczenia. Przy okazji ok, może i masz trochę racji. Jednak jak wyjaśnisz w tym momencie to: https://scr.hu/NY9m1R ? Nie jest to nic co było by zawarte w twoich tekścikach, a takie tłumaczenie, że
    "W sprawach nieuregulowanych w niniejszym paragrafie, Administracja ma prawo podjąć decyzję we własnym zakresie" jest po prostu żałosne i pokazuje, że jesteście zawistnymi pajacami, które gdy kogoś nie lubią, albo widzą w nim zagrożenie chcą go jak najszybciej uwalić..

I jeszcze jedno: Pod jakim punktem umieścisz ostrzeżenie za nick, który zmieniał mi sam XInfiniterX z CJ227 i nie miał do niego żadnych zastrzeżeń?

Przy okazji radzę zaznajomić Ci się z definicją reklamy i spamu, ponieważ jak widzę, nie jesteś do końca pewny co te pojęcia znaczą i podpierasz się tylko regulaminem, nie zwracając uwagi na to, że nie powinien być on stosowany tak, jak stara się to robić pan W.

#3 Nazilord24, 31 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 31 Październik 2017
  4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Tam jest "reklamy lub spamu".
    Dobrze wiem co znaczy zarówno spam jak i reklama.
    Nie powiesz mi, że pod Podaniem teksty w stylu "Adminowi się nie chce" będą pożądaną wiadomością. Pożądane są oceny podania/kandydata. Nie komentarze dotyczące tego komu się chce lub nie. Wybacz Nazi, ale w tych przypadkach wszystko jest zgodne z zapisami.

Tak samo to, że tylko ty masz jajka smoka jest bzdurą bo wiele osób je posiada. "Fałszywe informacje etc."

Co do warna za Nick to cóż... Tego nie jestem w stanie wytłumaczyć "co autor miał na myśli".

Z resztą co ty się przejmujesz. W razie "wakacji na banu" i tak założysz nowe konto. W czym więc problem? :p

Poza tym wszystkim prosiłbym o nie nazywanie mnie "zawistnym pajacem" bo ja osobiście nic do ciebie nie mam. Po prostu naważyłeś sobie piwa etc. Ja tu po prostu próbuję cię nakierować na to jak powinieneś te warny postrzegać.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  5. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Przepraszam bardzo..

Po pierwsze co to jest: https://scr.hu/4r46vL i czego dotyczy.

Po drugie
    Przepraszam bardzo, było to zdanie z podtekstem, którego jak widać nie załapałeś, nikt nigdy nie dostawał za takie coś żadnej kary, a tu nagle wylatuje coś takiego.

Po trzecie:
    Nie wiem skąd wyciągnąłeś tą informację, ponieważ nie robię nic takiego, ani nie zakładam nowych kont, bo nie widzę takiej potrzeby. W tym momencie sam złamałeś punkt regulaminu, na którym się tak bardzo podpierasz:

Także mam nadzieję, że będziesz miał na tyle honoru teraz w sobie i sprostujesz tę informację, ewentualnie zwrócisz się do kogoś z wyższą rangą po ostrzeżenie, bo nie powinno być równych i równiejszych.

Przy okazji: nie napisałem, że to Ty jesteś zawistnym pajacem. Wyraziłem tylko swoje zdanie na temat administracji.

#5 Nazilord24, 31 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 31 Październik 2017
  6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nazil, drogi chłopczyku.
    Wytłumaczyłem Ci już powód tego LINK tam gdzie ostatnio próbowałeś rozkręcić gównoburzę na ten temat, a zatem skoro masz tak dobrze to zachowane to proszę przejrzyj Archiwum Karczmy i znajdź sobie moją odpowiedź. Albo zapytaj kogoś kto ją czytał np. Inevara o ile dobrze pamiętam.

Zastanów się co chcesz osiągnąć takimi zagraniami. Jednego możesz być pewien, nie zaszkodzisz mi nimi. Najwyżej zmarnuję 5 min na przescrolowanie i wymierzenie kary.

PS. Jeszcze jedna obraza w stronę Administracji i leci Perm "do po Gruszku" na wszelkich Twoich kontach włączając te z Forum i TS. To jest moje ostatnie ostrzeżenie.

Koniec tematu.

• Zwycięzca x 2
    • Optymista x 2
    • Lubię To x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Zabawne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę