Jeśli to czytasz, to dzięki że poświęcasz czas na to coś. A więc moje drogie można tak powiedzieć graczole, droga ekipo i administracjo. Z przyczyn mi wiadomych muszę wyjechać na obóz sportowy. Kogo interesuje to będziemy jeździć na nartach, wyrywać dziewczyny i chlać kakao. Data wyjazdu: 12 luty (niedziela) Data przyjazdu: Nie znam ale szacuje się na 24-26 luty Przykro mi że nie będę w grze, na forum będę jak będzie internet na miejscu. Ale tak na zabezpieczenie... Chciałbym złożyć ważnej dla nas osobie życzenia urodzinowe. Kto wie kto nie wie 17 lutego ThreeEyedMaster ma urodziny. A więc mnóstwo przyjemności, tysiąckroć szczęścia i zdrowia, udanej imprezy, i co najważniejsze żebyś żył duużo lat i żebyś był z nami jak najdłużej się da. Pamiętaj lubimy cię, niektórzy nawet kochają. Sto lat sto lat Three! #Lizaniedupencji A więc już wiecie, że prawdopodobnie po feriach nie będę wolny tylko zajęty. Tak wiem masz to w duuu... nie będę dokańczać
Miłych ferii :3 Ja całe ferie odpoczywam w domku i u babci #RoyalLiżeDupencjeBoTakMówi Hehe Ode mnie też wszystkiego naj Three, dostaniesz ode mnie prezent ;] Have a nice day ;]