MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

xAleksander1337

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika xAleksander1337, 18 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xAleksander1337

xAleksander1337 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Aleksander

Dokładny nick w grze: xAleksander1337

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Nawet od 2 do 7 godzin a moim ulubionym serwerem jest survival oraz creative

Data urodzenia: 06.01.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 5 lat temu wersja 1.7.3 BETA

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2-3 miesiące temu zacząłem tutaj grać i miałem tygodniową przerwę.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, Był do serwer Kwadra... Mas... grało tam ponad 100 osób byłem tam helperem

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę, że serwer jest bardzo dopracowany jedyne co chciał bym zmienić czy raczej wprowadzić to milszą atmosferę w gronie niektórych graczy

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    - Zgłaszanie wyższym rangom bugów
    - Pomoc graczom
    - Sprawiedliwe wyciąganie konsekwencji za popełnione przez graczy czyny
    - Wprowadzanie miłej atmosfery
    - Zajmowanie się czatem

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ jestem osobą asertywną, pomocną, miłą - po prostu znającą się na grze.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku uspokoję graczy jeżeli to nie poskutkuje dam ostrzeżenie mute i jeżeli to nie da naszemu delikwentowi nic do myslenia dam mu karę w postaci mute

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, Oczywiście!

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Aleksander mam 14 lat. Interesuję się rowerami i elektroniką odkąd ukończyłem 5 lat. Jestem osobą zdeterminowaną oraz asertywna. Bardzo lubię pomagać graczom i umilać im rozgrywkę po przez np. Zajmowanie się chatem czy neutralizowaniem bugów. Znam się na pluginach oraz skryptach i trochę na serwerach teamspeak

Określ swoją dyspozycyjność:
    Pozwolę sobie napisać małą listę
    Pn. 6.30-9.10, 20.00-2.00
    Wt. 15.00 - 19.00
    Sr. 14.00 - 18.00
    Cz. 15.00 - 19.00
    Pt. 14.00 - 19.00
    W weekendy może się zdarzyć różnie najprawdopodobniej będę w godzinach popołudniowych i wieczornych, nocnych
    W niektóre dni mogę być od godziny 20.00 - 2.00

Umotywowanie podania: Chciał bym zasilić Administracje Craftapple i może wnieść coś od siebie :]

Reklama
  2. xAleksander1337

xAleksander1337 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chciał bym dodać, że przepraszam za błędy w których nie ma si przez s (z kreska) ponieważ ten klawisz mi nie działa

3. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dobrze, a więc zacznijmy od tego, że w podaniu jest błędów co niemiara, chodzi mi tu aktualnie o błędy ortograficzne i interpunkcyjne.
    Teraz powiem Ci gdzie zrobiłeś błąd, co należy według mnie poprawić.

Pisząc "jedno tygodniową" chodziło Ci zapewne o 1 tydzień. Wystarczyło napisać:
    2-3 miesiące temu zacząłem tutaj grać, lecz miałem tygodniową przerwę.

Bez tego słówka "jednego" o wiele ładniej wygląda zdanie.

Nie rozumiem dość tego zdania. Zapewniasz tu, że pełniłeś jakąś tam funkcję na innym/innych serwerach, lecz nie podałeś ilu graczy tam grało.

Hmm, zasilić.., chodzi Ci o to, że włączył byś ją do kontaktu i ładował?

Powiem tylko tyle. Zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy. Znając życie napisałeś to podanie nawet nie czytając jego.
    Po za tym, w grze nie widzę żadnego zaangażowania w pomoc graczom, administracji, ekipie.
    Na forum napisałeś tylko 2 posty w tym te 2 posty są przy twoim podaniu.
    Zero pomocy, aktywności mówi o tym, że nie masz szans wejść w kręgi tej ekipy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę