Imię: Aleksander Dokładny nick w grze: xAleksander1337 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Nawet od 2 do 7 godzin a moim ulubionym serwerem jest survival oraz creative Data urodzenia: 06.01.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 5 lat temu wersja 1.7.3 BETA Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2-3 miesiące temu zacząłem tutaj grać i miałem tygodniową przerwę. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, Był do serwer Kwadra... Mas... grało tam ponad 100 osób byłem tam helperem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę, że serwer jest bardzo dopracowany jedyne co chciał bym zmienić czy raczej wprowadzić to milszą atmosferę w gronie niektórych graczy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Zgłaszanie wyższym rangom bugów - Pomoc graczom - Sprawiedliwe wyciąganie konsekwencji za popełnione przez graczy czyny - Wprowadzanie miłej atmosfery - Zajmowanie się czatem Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ jestem osobą asertywną, pomocną, miłą - po prostu znającą się na grze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku uspokoję graczy jeżeli to nie poskutkuje dam ostrzeżenie mute i jeżeli to nie da naszemu delikwentowi nic do myslenia dam mu karę w postaci mute Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, Oczywiście! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Aleksander mam 14 lat. Interesuję się rowerami i elektroniką odkąd ukończyłem 5 lat. Jestem osobą zdeterminowaną oraz asertywna. Bardzo lubię pomagać graczom i umilać im rozgrywkę po przez np. Zajmowanie się chatem czy neutralizowaniem bugów. Znam się na pluginach oraz skryptach i trochę na serwerach teamspeak Określ swoją dyspozycyjność: Pozwolę sobie napisać małą listę Pn. 6.30-9.10, 20.00-2.00 Wt. 15.00 - 19.00 Sr. 14.00 - 18.00 Cz. 15.00 - 19.00 Pt. 14.00 - 19.00 W weekendy może się zdarzyć różnie najprawdopodobniej będę w godzinach popołudniowych i wieczornych, nocnych W niektóre dni mogę być od godziny 20.00 - 2.00 Umotywowanie podania: Chciał bym zasilić Administracje Craftapple i może wnieść coś od siebie :]
Chciał bym dodać, że przepraszam za błędy w których nie ma si przez s (z kreska) ponieważ ten klawisz mi nie działa
Dobrze, a więc zacznijmy od tego, że w podaniu jest błędów co niemiara, chodzi mi tu aktualnie o błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Teraz powiem Ci gdzie zrobiłeś błąd, co należy według mnie poprawić. Pisząc "jedno tygodniową" chodziło Ci zapewne o 1 tydzień. Wystarczyło napisać: 2-3 miesiące temu zacząłem tutaj grać, lecz miałem tygodniową przerwę. Bez tego słówka "jednego" o wiele ładniej wygląda zdanie. Nie rozumiem dość tego zdania. Zapewniasz tu, że pełniłeś jakąś tam funkcję na innym/innych serwerach, lecz nie podałeś ilu graczy tam grało. Hmm, zasilić.., chodzi Ci o to, że włączył byś ją do kontaktu i ładował? Powiem tylko tyle. Zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy. Znając życie napisałeś to podanie nawet nie czytając jego. Po za tym, w grze nie widzę żadnego zaangażowania w pomoc graczom, administracji, ekipie. Na forum napisałeś tylko 2 posty w tym te 2 posty są przy twoim podaniu. Zero pomocy, aktywności mówi o tym, że nie masz szans wejść w kręgi tej ekipy.