Imię: Gabrysia Dokładny nick w grze: xelina Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 3/4 godziny. Najchętniej na serwerach Creative. Data urodzenia: 08.06.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Lipiec 2013. Wersja Minecraft 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: serwer- Troszeczkę kicków. Forum- nigdy nie byłam karana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, ale wiem jak być pomocnikiem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Mniej lagów. Więcej pomocników na serwerze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy- /kick (nick) i (powód- czemu wyrzucamy gracza z serwera). /mute (nick) (czas- na ile wyciszamy gracza) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać innym. Chcę się do czegoś przydać... W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek ostrzeżenie. Jeżeli gracz się nie uspokoi /kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, potrafię Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Nazywam się Gabrysia, mam 14 lat. Mieszkam w Warszawie. Z nauką nie jest za dobrze. Moja średnia na półrocze to 3.75 (chyba dobrze na 1 gimnazjum) Uwielbiam Śpiewać (właśnie nie wiem czy iść do Super Dzieciaka?!) Moja ulubiona gra to MineCraft. Ulubione danie to- Kotlet Jeżyki (mmmmmm) Na urodziny chcę dostać książkę o Minecrafcie. Kocham zwierzęta. Jestem miłą i pomocną dziewczyną W przyszłości chcę zostać nauczycielką Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze na serwerze. Pomagam innym. Umotywowanie podania: Nie łatwo jest mnie wkurzyć Jestem pewna że sobie poradzę na stanowisku pomocnika Dziękuje wszystkim. Pozdrawiam xelina
-> Podanie ok. -> Jeśli grasz na creative to możesz się przydać. -> Ogarniasz komendy pomocnika. -> były kicki -> Choć łaadne zdania są mało rozbudowane, ale to mała uwaga. -> Polecam zająć się szkołą. NEUTRANY