Imię: Gabrysia Dokładny nick w grze: xelina Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 3/4 godziny. Najchętniej na serwerach Creative. Data urodzenia: 08.06.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Lipiec 2013. Wersja Minecraft 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: serwer- Troszeczkę kicków. Forum- nigdy nie byłam karana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, ale wiem jak być pomocnikiem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Mniej lagów. Więcej pomocników na serwerze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy- /kick (nick) i (powód- czemu wyrzucamy gracza z serwera). /mute (nick) (czas- na ile wyciszamy gracza) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać innym. Chcę się do czegoś przydać... W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek ostrzeżenie. Jeżeli gracz się nie uspokoi /kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, potrafię Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Nazywam się Gabrysia, mam 14 lat. Mieszkam w Warszawie. Z nauką nie jest za dobrze. Moja średnia na półrocze to 3.75 (chyba dobrze na 1 gimnazjum) Uwielbiam Śpiewać (właśnie nie wiem czy iść do Super Dzieciaka?!) Moja ulubiona gra to MineCraft. Ulubione danie to- Kotlet Jeżyki (mmmmmm) Na urodziny chcę dostać książkę o Minecrafcie. Kocham zwierzęta. Jestem miłą i pomocną dziewczyną. W przyszłości chcę zostać nauczycielką Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze na serwerze. Pomagam innym. Umotywowanie podania: Nie łatwo jest mnie wkurzyć Jestem pewna że sobie poradzę na stanowisku pomocnika Dziękuje wszystkim. Pozdrawiam xelina
Hmm... No tutaj wymienie plusy i minusy... Plusy Ładne podanie, Widuje Cie na Creative, Aktywna na serwerze, Bardzo długo u nas grasz, Znasz sie na MineCraft Neutral Krótkie podanie, Wiek, Brak formatowania tekstu, Nie pełniłas podobnej funkcji, Minusy Brak aktywności na forum, Kiepskie umotywowanie podania, Trochę kiepsko rozwiązujesz konflikty, Nie rozpisalaś się zbytnio w punktach pewnych. Na chwilę obecną jestem NEUTRALNY. @Edit [hr] Po przeczytaniu wypowiedzi niżej jestem kategorycznie na NIE.
RE: _superliwia_ Dzięki Ci Bardzo, Wiesz. Jak byś wchodziła na serwer to byś widziała mnie, i jak pomagam.....
Tak właśnie miałem wrażenie, że kilka dni temu czytałem coś nadzwyczaj podobnego. Podanie to kopia i zapewne nie zajdziesz daleko nie pisząc nowego podania. To po pierwsze. Po drugie, nie odczekany miesiąc. I po trzecie, zbyt ogólnie, ponownie. Jestem na NIE. Close.
Przyszła moja kolej. Minusy: Rzadko widuję Cię na serwerze... Podanie skopiowane od poprzedniego Twojego podania Mało rozbudowane zdania Miałaś trochę kicków Plusy: Ogarniasz komendy pomocnika Długo grasz w minecraft i na serwerze. A co do podania: Napisałaś tylko komendy, do których ma uprawnienia pomocnik, nie napisałaś co ma robić. Jak coś, to wszystkie uprawnienia i obowiązki pomocnika znajdziesz w jednym z postów @Craftapple.pl . Przepraszam, ale jestem na nie.