Imię:Kuba Dokładny nick w grze: XxCzarnyX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Najchętniej przybywam na Creative ale czasami wchodzę na Survivala spędzam na servie ok.3 4 godziny Data urodzenia:08.07.2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Data zaczęcia 2010 rok a dnia i miesiąca nie znam, a wersja 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:05.24.2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na serwerze ani na forum. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nigdy nie pełniłem takiej funkcji. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Żeby trochę poprawić lagi. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick [nick] /mute [nick] np. 24h Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo widze na serwerze dużo złych tekstów i chciał bym ,żeby nie było takich rzeczy na tym serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapytam się co się stało a potem powiedzieć żeby pogodzili się i nie kłócili się. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam takie umiejętności. Opisz swoją osobę: Witam jestem 10 letnim chłopcem ,mam na imie Kuba. Jestem miły dla ludzi młodszych i starszych ode mnie. Nie jestem złośliwy dla innych i nie robię krzywdy w internecie. Bardzo przyjaźnie przyjmuje nowe kontakty z innymi. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo dyspozycyjny ,ponieważ jak widze na czacie jakieś obrazy innych graczy serwera mówie wtedy ,żeby się nie wyzywali i się pogodzili. Umotywowanie podania: Udowadniam temu serwerowi ,że będę wykonywać swoją czynność.
RE: Podanie na Pomocnika Na Tak: - ---------- Na Nie: - Nie udzielasz się na forum/w grze, - Nie pomagasz, - Słabe podanie, - Wiek słaby. Ocena: Jestem na NIE. 1. Wiek 2. Zobacz inne podania np. Kruku, CharmingFlame, LukDub i zobacz jakie ich podania są, a jakie twoje. 3. Interpunkcja. 4. 24 miesiąca nie ma. Pozdrawiam
Na Tak: - Nie byłeś karany (i tak żadne osiągnięcie, grasz tu kilka dni) Na nie: - Podanie nieczytelne - nigdy ciebie w grze nie widziałam - Obowiązki pomocnika to chyba zjadłeś Neutral: - Wiek nie ma.znaczenia Podsumowując jestem na NIE Pozdrawiam~adeluna7
mati1x1 i adeluna7 już wszystko wypisali (chyba) wiec ja dam ocenę...Takie umotywowanie +/- ,ale dam Ci NARAZIE małą szansę i będę na NEUTRAL