1. Nick xXPabl0Xx 2. Wiek 19 lat 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3? W ciągu tygodnia to tak od 2 do 5 godzin, a w weekendy nawet do 10h 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl ? Tak, gram na serwerach CraftApple.pl Jak mam chwilkę luzu to wejdę na serwer (Ostatnio ciężko z wolnym czasem :/ ) 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3? Od marca 2017. No już będzie prawie z dwa miesiące. 6. Czy miałeś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego? Nigdy nie byłem karany i nie daję ku temu powodu 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3? Dla mnie BBCODE to chleb powszedni. A co do administrowania TS3 dosyć dobrze znam, ale bym musiał co nie co powtórzyć. 8. Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze? Tak, choć trochę miałem przerwy i wiedza o niektórych aspektach TS3 zardzewiała. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach? Nazywam się Paweł(można do mnie mówić m.in. Pablito, Pawcio, Pablo), mam 19 lat i mieszkam na pomorzu. Jestem na trzecim roku technikum na profilu informatyk. Pasjonuje się i spełniam zawodowo tworząc strony internetowe <kocham>. W wolnym czasie lubię wyjść w teren na spacer lub pobiegać, a jeśli pogoda nie dopisuje to włączam film, herbatka i jakieś ciastko, lub jakaś dobra książka. Kocham słuchać muzyki, dosłownie 24/7 coś u mnie gra ^_^(Niektórzy pewnie już zauważyli/słuchali mojego bota). Jeśli chcesz wiedzieć więcej o mnie to zapraszam do tego wątku. 10. Dlaczego Ty? Może jakoś specjalnie nie wychodzę przed szereg, ale parę osobistych plusów mam Co do moje wiedzy o TS3 w krótkim czasie ją uzupełnię ^^ [...] Wracając do sedna tego pytania... Nieraz gdy siedziałem na TS3 widziałem nie zweryfikowanych graczy, a kilka razy nawet czekające na udzielenie rang. Dość sporo czasu spędzam na serwerze i zawsze służę dobrą pomocą. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak? Właściciel XInfiniterX Administratorzy xXSoniaXx kefirrrrrrrr Kruku Moderatorzy Dokiexx Pomocnicy Swiezacek 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3? - Pomagać wyższym rangom w wszelkich akcjach związanych z serwerem TeamSpeak, - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do Administracji, - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i awatarów użytkowników czy nie zawierają nieodpowiednich treści, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. 13. Czy Przeczytałeś regulamin? Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.
Dokiexx i Swiezacek to nie Administracja. Od marca 2017, prawie będą 2 miesiące. Hmmm, chyba czegoś tu nie rozumiem, jeszcze się marzec nie skończył a już 2 miesiące. Chyba jakaś wyższa matematyka. PS. Jak od marca to troche krótko, i nie widzę, żebyś pomagał. Najpierw tą wiedzę uzupełnij, potem pisz jakiekolwiek podanie, taka jest kolej rzeczy. Co do osoby - wysiedział swoje. Nie. #Mobile
Marcin, Marcin, Marcin... Czepiasz się detali Miało być od lutego... każdy jest człowiekiem i każdemu może się zdarzyć taki błąd.
Przyjaciele administracji TS i tak mają łatwiej, więc nie rozumiem czemu kazali Ci podanie napisać. Przecież u nas na TeamSpeaku można dostać admina bez jakiejkolwiek własnej inicjatywy(tfu). Moje zdanie na temat podania: Dajcie mu admina, podwyższy poziom w Administracji TS3. W teraźniejszej tylko Kruku cokolwiek robi. Reszta się integruje we własnym gronie i ma głęboko w poważaniu to, co się dzieje. Zegar Pawła zrobi więcej niż #najlepszaadministracjasoniakefir2k17takbardzo. Powodzenia, kumplu. Nie daj im się zmanipulować. Miej własne zdanie i będzie ok.
Mam nadzieję, że masz świadomość tego, że nie przynależąc do ekipy MC nie będziesz długo Pomocnikiem TS3. Skoro jednak masz czas i nie zabraknie ci uwagi zarówno JA jak i współczłonkowie Administracji nie widzimy przeciwwskazań byś otrzymał rangę na czas istnienia obecnej edycji. Później zobaczymy jak potoczą się losy Ts3 i jego ekipy po starcie nowej edycji. Akceptuję.