MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

XxTrisuxX

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Trisu, 12 Kwiecień 2017.

?

POMOCNIK TRISU ?

1. Chce zeby byl Pomocnikiem

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Nie chce

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Trisu

Trisu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Marvin (wiem dziwne. Nie jestem z Polski)

Dokładny nick w grze: XxTrisuxX

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam w grze od rana do nocy tylko w dni wolne ale jak nie mam wolnego to od poludnia do 22 czy coś. Najchetniej i najwiecej czasu spedzam na servie CraftApple.pl gracze moga potwierdzic :D

Data urodzenia:2003.08.08

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Nie dawno zaczolem grac. Najpierw gralem na konsoli :p A na pc zaczolem cos w Grudniu 2016 Komendy mam opanowane :D

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:eek:j nie wiem zaczolem cos 1 miesiac temu <kocham>

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:zeby wiecej godzin admini byli na servie typu Creative bo tam najczesciej sie dzieja zle rzeczy :mad: A ja jestem tak jak juz wspomnialem caly dzien na Trybie ;D

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: komendy /kick
    /ban
    reszte nie bede wymienial bo wiem ze macie lekko zmienione.
    Obowiazki
    -Pilnowanie chatu ,skinow i nickow czy sa wulgarne np byl przypadek ze ktos zrobil klub GO GO i mial skina no wiecie :p nastepny to Tygrysek wyzywanie administracji na chacie i wyzywanie graczy.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Tak jak wspomnialem jest na servie caly dzien wiec moge pilnowac :D

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:to zalezy na jaki mnie tryb przydziela (caly dzien jestem na Creativie) na Creativie jezeli ktos strzela w dzialki dostaje kicka
    jezeli ktos przeklina tez kick. Jezeli ktos wyzywa administracje i graczy dostaje albo Bana albo Mute. Mute w przypadku gdy pomocnik admin nie widzial ze ktos wyzywal ale ma ss (w najwiekszych przypadkach ban :D)

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Lubie pomagac innym w komendach i w innym sposobie.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem Mily (gracze maja swoja opinie wiec nie bede tego podkreslal)Ortografia na poziomie.szybko da sie mnie obrazic
    Jestem zawsze chetny do pomocy.Umiem znalesc wspolny jezyk z ludzmi na serwie np.Gdy ktos sie wyzywa, probuje ich pogodzic zeby byl spokoj.Nie zawsze pokreslam swoje zdanie na serwerach w klotni.Charakter- taki sobie

Umotywowanie podania:Wspominalem jestem co dzien na serwie tryb Creativ :D dziekuje

Jezeli o czyms zapomnialem to przepraszam. Pozdrawiam Administracje i graczy CraftApple "D[/size]

Reklama
  2. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Zapoznaj się z regulaminem, zasadami, obowiązkami i uprawnieniami pomocnika. Daj się poznać graczom.

Na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę