Dokładny nick w grze: Yuka Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Gram w mnecrafta ok.4,5h dziennie więc na ten serwer mogę poświęcić 3h Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Na survivalu i creativie Jak długo grasz w Minecraft: ok.4 lata, ale jak byłam mała to oglądałam jak moja siostra gra więc zapoznałam się z tą grą dużo wcześniej Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: niecałay rok, nie pamiętam dokładnie Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Na szczęście nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie,ale moja koleżanka tworzy serwer i zostanę u niej pomocnikiem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Nie trzeba znać komend żeby pomagać Dlaczego Ty:Myślę ,że będę odpowiednim materiałem na pomocnika dlatego ,że za każdym razem jak ktoś potrzebował pomocy to mu pomagałam np.Na serwerze znanego youtubera grałam w minigrę craftz (apokalipsa zombie i e sprawy XD) no i mój kolega się zaraził i ja i był tylko 1 antybiotyk ,oddałam mu go,czy nawet w innych grach jak lastchaos wole być uzdrowicielką żeby komuś pomagać go uzdrawiać Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Klaudia ,kocham grać na komputerze mam dużo gier. Jestem w połowie uzależniona XD od gier[/font]
Ogólnie podanie nie było by złe, gdyby nie ten zły prefix i ominięcie paru punktów. No cóż z tych powodów jestem na nie.
Trzeba znać komendy bo jest to wymagane, podanie krótkie, nie pomagasz na serwerze. Jestem na NIE. Pozdrawiam!
Starałaś się, lecz brakuje mi kilku punktów. Nie sądzę, że grasz tu rok, gdyż nigdy wcześniej Cię nie widziałem (chyba, że nie zauważyłem). Proponuję napisać ponownie podanie za miesiąc, staranniejsze oraz bardziej wyczerpujące. Pozdrawiam.