Dostalem bana na dwa dni Przez znaleźenie miecza o nazwie"Rozpierdalacz pizdeczek np.Mentosa" To moja wina ze ktos go tak nazwał???Wzielem ten miecz Bo mial ostrość5 i Zaklety Ogień!!! Za co ten ban Prosze o UnBana ;D
No tak ale to moja wina ze ktos go nazwal tak? ??? moge zmienic nazwe tego miecz i Prosze o unbana!!!Zmienie nazweee
Żenada. Wpierw zostałeś z 3 razy wykopany celem ostrzeżenia. Nie pomogło. Ban zupełnie zasadny. deevee1982
Ja bilem sie z Mentosem w Dziurze i jak wy mnie wyrzuciliscie czyli byl kick to co mialem czekac za mnie zabije??? i zabieze moje itemki??? On to moze potwierdzic i spe3ku !!!
A co to ma wspólnego z nazwą miecza? Pisze się zabierze, a nie zabieże. P.S. Piszemy po polsku, a nie pseudo polsku. AHA, Mam nadzieję, że wraz z KAMI stworzymy top10 niesłychanych słowotworów. Twój: znaleźenie na 100% trafi na listę. Dla wyjaśnienia pisze się "znalezienie". deevee1982
Masakra z tą ortografią. Kiedy 20 lat temu z górą pisałem maturę z języka polskiego, wystarczyło 3 byki i żeby nie wiem jak dobrze było napisane - nie zdawałeś.
W regulamnie pisze, ze nie mozna NAZYWAC itemow czy tam mieczy wulgarnie. Nic tam nie pisze, ze nie wolno posiadacz mieczy wulgarnie nazwanych
lolkins kiedys to co ktoras lekcje polskiego bylo dyktando , w oddzielnym zeszyciku ktorego dostalawlo sie ocene i szlo do podpisu do rodzicow. No ale co sie dziwic jak rodzice w dzisiejszych czasach robia z dzieci niedorajdy zyciowe juz na wstepie , bo nic od nich wymagac nie mozna od poczatku , do tego nieposwiecaja dzieciom czasu , daja im tylko rzeczy i kase i myslac ze to wszystko zalatwi ;p
Kiedyś przede wszystkim nie było komputerów, telefonów komórkowych, tabletów itp.Teraz to dzieci z roku na rok coraz głupsze.