MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Zabawa] Państwa [CV]

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Polaczekk, 25 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Witam wszystkich! Chciałbym zaprezentować zabawę pt. Państwa, który od dłuższego czasu jest na Creative.

Każdy kto chce się bawić w państwa to musi budować miasta, wojsko i inne tam śmieci do sprawowania państwa oraz najważniejszą częścią tej zabawy jest ROLE PLAY.

Specjalnie dla tych, którzy chcą mieć lepszy kontakt z innymi osobami, to właśnie założyłem czat na serwisie Discord. Może ktoś coś o tym wie, a może nie wie. A wytłumaczę, Discord to taka aplikacja (na przeglądarce też możesz to używać) gdzie możesz pisać oraz gadać przez mikrofon z innymi osobami połączonymi na tym samym serwerze (Discord). W dodatku mam boty muzyczne, więc będzie można słuchać muzyk gdy się nudzi czy cuś.

Na Discordzie możesz "zapisać" się do zabawy kopiując wzór na kanale #panstwa i wysyłając mi na PW na Discordzie (Mam nick Kerakso)

Link do mojego czatu znajdziecie o właśnie tu

Gdy ktoś na pisze, że właśnie inny czat jest oficjalny niż ten to nie wierzcie. Ten czat już ma 8 msc i był pierwszym czatem dla tych państw.

Jeszcze, żeby nie było jakiś bólu **** czy coś to daje zgodę od XInfiniterX'a że mogę wstawić link do czatu.
    http://screenshot.sh/ownlpwHDiyyJP

Oczywiście, dla ekipy CA, która będzie chciała też pilnować porządku na tym czacie to mogę dać upr do mutowania dla tych, którzy reklamują inne serwery.

Reklama
  2. GangWitoslawa

GangWitoslawa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem w tym morsie!

3. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Jak coś to proszę nie zamykać tego tematu.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Życzę powodzenia w realizacji pomysłu <mam_pomysl>

5. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Dobra, widzę że brak chętnych, to zachęcę jakoś. Posiadamy też na czacie różnego rodzaju gry. Mamy też swoją grę (sam zrobiłem xd) o nazwie "Foka the Game" szczegóły i download na czacie. Posiadamy boty muzyczne oraz boty-wyszukiwarki (Google, YouTube), memy oraz kanał dla dorosłych (aby mieć do tego dostęp pisz do mnie xd). Mogą też być osoby, które nie bawią się w państwa.

6. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    @refresh

7. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    @refresh

Reklama
  8. Polaczekk