Witam, logowałem się przed chwilą na serwer wpisałem hasło i podchodzę do DJ coś tam i wywala mnie po czym widzę to (patrz ss). Wszedłem na serwer po iluś miesiącach, więc nwm co się tam stało ...
Nauczka dla ciebie, żeby nie podchodzić do niebezpiecznego Admina. ThreeEyedMaster napisał: Włącz MC Otwórz listę serwerów klikając "Gra wieloosobowa". Usuń z niej CraftApple.pl Wyłącz MC Włącz MC Otwórz listę serwerów klikając "Gra wieloosobowa". Dodaj CraftApple.pl do listy serwerów. Nie próbuj się z nim połączyć Odczekaj, aż na liście serwerów "zaświeci się on" na kolorowo z pełną informacją o ilości osób online itp itd Nie próbuj się z nim połączyć Kliknij "Odśwież" u dołu listy serwerów. Odczekaj, aż na liście serwerów "zaświeci się on" na kolorowo z pełną informacją o ilości osób online itp itd Nie próbuj się z nim połączyć Kliknij "Odśwież" u dołu listy serwerów. Odczekaj, aż na liście serwerów "zaświeci się on" na kolorowo z pełną informacją o ilości osób online itp itd Nie próbuj się z nim połączyć Kliknij "Odśwież" u dołu listy serwerów. Odczekaj, aż na liście serwerów "zaświeci się on" na kolorowo z pełną informacją o ilości osób online itp itd Nie próbuj się z nim połączyć Kliknij "Odśwież" u dołu listy serwerów. Wyłącz MC. Włącz MC. Połącz się z CraftApple #Poradnik #BanIP #AtakBotów