Witam czy serwer mógł by wprowadzić na surnivalu blokadę działania owocu Horusa. Bo ostatnio obcy gracze dostali się do środka mojej działki. Na szczęście udało mi się uciec. W ten sposób gracze włamują się na działki i okradają padniętych graczy w swojej działce i zdobywają cenne itemy które nosili na sobie. Może raz to jeszcze nic ale wiele razy to przesada i strata prawdziwych pieniędzy. Kto tak miał niech pisze.
Owoce refrenu to integralna część gry. Trzeba się nauczyć grać na 1.9. Była podobna propozycja odnośnie areny pvp.
Weź miecz i walcz o swoje. :] Rozumiem nie każdy może być koxem napakowanym sterydami w realnym świecie, ale w Minecraftcie masz równe szanse. A jeśli sam nie dajesz sobie rady poproś kogoś o pomoc, lub zrób jakieś pułapki, rozlej lawe w miejscu sethome lub coś innego. Co do propozycji jestem na NIE!
No cóż temat zamykam raczej ja nie zamknę. Najwyższy czas przestać grać. Szkoda wydawać pieniadze realne na nowe itemy gdy inni gracze zabierają. Pora wracać do tworzenia animowanych filmów.