Witam. Proszę o zablokowanie tej czynności lub uświadomienie, że nie można latać za pomocą elytr na arenie pvp.
Jak do tej pory nie słyszałem o tym by na arenie zabronione było latanie elytrą. Co więcej Elytry to drogi przedmiot i wlatywanie nimi w strefę pvp grozi ich utratą (o ile ktoś dobrze strzela). Nie wiem o co ci dokładnie chodzi z tym zablokowaniem latania Elytrą na arenie. Jaki jest z nią problem?
Chodzi mi o latanie i uciekanie poza rejon pvp. Ja latałam właśnie i napisano na mnie skarge. Chcę ostrzec innych przed tym.
Co by nie pisać 2 razy tego samego wstawie linka: http://craftapple.pl/forum/thread-8244.html [hr] Dodam tylko, że sytuacja przypomina mi tą z czasów pierwszej aktualizacji 1.9. Rogi areny ze strefą non-pvp. Wtedy tymczasowo wprowadzono zasadę bana za wykorzystywanie błędów gry. To co ty zrobiłaś nie jest błędem ani gry ani serwera. Jest to po prostu sposób w jaki administracja tworząc arenę zaznaczyła tzw. Strefę pvp. Jeśli uda ci się tam dostać elytrą nic się nie stanie. A no i jeszcze jedno. Elytry to faktycznie takie drugie (znacznie droższe) owoce refrenu. Możnaby je zablokować
Nie ten dział, to po pierwsze. Po drugie, elytry nie są drogie. Byle głupi może iść na fortece i je zdobyć, wystarczy obrać taktykę na te dziwaczne sześciany. Po trzecie, pozwólcie graczom decydować samym sobie. Jeśli im nie szkoda elytrów, to proszę bardzo. Niech sobie latają.