MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Zablokowanie latania elytrą na pvp.

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Ismena, 19 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ismena

Ismena Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam. Proszę o zablokowanie tej czynności lub uświadomienie, że nie można latać za pomocą elytr na arenie pvp.

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Jak do tej pory nie słyszałem o tym by na arenie zabronione było latanie elytrą. Co więcej Elytry to drogi przedmiot i wlatywanie nimi w strefę pvp grozi ich utratą (o ile ktoś dobrze strzela).

Nie wiem o co ci dokładnie chodzi z tym zablokowaniem latania Elytrą na arenie. Jaki jest z nią problem?

3. Ismena

Ismena Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chodzi mi o latanie i uciekanie poza rejon pvp. Ja latałam właśnie i napisano na mnie skarge. Chcę ostrzec innych przed tym.

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Co by nie pisać 2 razy tego samego wstawie linka:

http://craftapple.pl/forum/thread-8244.html
    [hr]
    Dodam tylko, że sytuacja przypomina mi tą z czasów pierwszej aktualizacji 1.9.

Rogi areny ze strefą non-pvp.
    Wtedy tymczasowo wprowadzono zasadę bana za wykorzystywanie błędów gry. To co ty zrobiłaś nie jest błędem ani gry ani serwera. Jest to po prostu sposób w jaki administracja tworząc arenę zaznaczyła tzw. Strefę pvp. Jeśli uda ci się tam dostać elytrą nic się nie stanie.

A no i jeszcze jedno.
    Elytry to faktycznie takie drugie (znacznie droższe) owoce refrenu. Możnaby je zablokować

5. Hewert

Hewert Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie ten dział, to po pierwsze.

Po drugie, elytry nie są drogie. Byle głupi może iść na fortece i je zdobyć, wystarczy obrać taktykę na te dziwaczne sześciany.

Po trzecie, pozwólcie graczom decydować samym sobie. Jeśli im nie szkoda elytrów, to proszę bardzo. Niech sobie latają.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę