Witam. Jak wiecie wygrałem 10000lvl i od tamtej pory enchantuję książki. Uzbierało mi się już trochę tego (od czasu do czasu niepotrzebne rozdaję na spawnie) i wpadłem na pomysł aby co nieco sprzedać. Pytajcie się w postach o książki które was interesują a ja dam znać czy takowe mam (oczywiście jeśli mi się uda wejść na serwer), a później możemy się w grze dogadać i ubić targu. Mogę również wykonać na zlecenie fragmenty zbroi lub bronie i narzędzia. Zamówienia na wszystkie tego typu rzeczy proszę składać na priv. Płatność głównie Koxami. W przypadku nie posiadania koxów przez klienta możliwe jest ustalenie ceny współmiernej do ceny w Koxach i zapłaty w inny sposób (diax, AC, etc..) Zapraszam do zakupu i polecam się na przyszłość
A co innego można zrobić tyloma lvl? ;p [hr] na pewno mam ogień II i chyba ze dwie prot IV ostrości V jeszcze nie trafiłem ani razu a jak trafię to nie wiem czy sprzedam ;p niezniszczalność powinienem mieć też. grabież zobaczę jak wejdę na serwer ok?
Zaklęty ogień się znajdzie bo mam kilka, Głębinowego wędrowca III mam na pewno jednego ale jak wejdę to poszukam może więcej znajdę w moich nieprzebranych skrzyniach ;p ostrość to zobaczymy tak jak wyżej pisałem Tylko głębinowy wędrowiec jest rzadki więc będzie trochę droższy, ale sam mam buciki z wędrowcem na III i bardzo przydatne są
jedne chcę mieć dla siebie ale raczej będę miał więcej niż jednego wędrowca. A jak nie to się zenchantuje. mam jeszcze 5 stacków książek i ponad 8000 lvl
- wydajność V - 2x niezniszczalność III - szczęście III - moc V - nieskończoność I - płomień I - uderzenie II - 2x ochrona IV - ochrona przed ogniem IV - ochrona przed pociskami IV - powolne opadanie IV - oddychanie III - wydajność pod wodą I - głębinowy wędrowiec Daj cennik
Dobra. Zrobimy tak. Jak tylko uda mi się wejść na serwer (bo już trzeci dzień nie mogę nic zdziałać) zacznę sprawdzać czy mam książki przez was zamówione i będę pisał do was na priv tu na forum to się dogadamy co do płatności i kiedy spotkamy się na serwie. @Daniellos żeby zrobić cennik musiałbym wycenić każdą książkę i to jeszcze wypisać, a tych zaklętych książek jest od cholery (każda z innym zaklęciem) i zwyczajnie nie chce mi się nad tym ślęczeć. Wolę cenę ustalać indywidualnie z klientem
wow dużo tych zamówień nie wiem czy wyrobię z produkcją ;p żeby było uczciwie to będę leciał z zamówieniami po kolej - od pierwszego postu. oczywiście jak wejdę na serwer :/