[align=center][align=center]Wymagania do rekrutacji:-wiek 12+ -min. 2,5k AC -znajomość ortografii Co to właściwie jest?[/align] Będzie to w pewnym rodzaju gildia, lecz wzorowana na zakonach typu Krzyżacy. Każdy z członków będzie miał określone zadanie jak np. budowanie, kopanie, wyrabianie mikstur, zbieranie różnych rzeczy. Cechami wspólnymi będą wspólne wyprawy wojenne, a także inne zadania. Rangi w Zakonie 1. Generał 2. Kapitan 3. Weteran 4. Elita 5. Sierżant 6. Poplecznik 7. Nowicjusz 8. Kadet Wzór do rekrutacji 1. Nick: 2. Zaokrąglona ilość posiadanych AC 3. Wiek 4. Imię [/align] Zapraszamy Obecny skład zakonu: Creative322 Kapitan JakubCreeper KapitanGallus KadetBoobek Kadet
1. Nick:Gallus 2. Zaokrąglona ilość posiadanych AC 20k 3. Wiek 12 4. Imię Marcin Ps. Pisze podanie do jaj XD
Jeżeli wiek jest mniej o rok lub dwa, a osoba jest ogarnięta to również przyjmiemy . To samo w przypadku AC. Pozdrawiam.
1. Nick: fox12 2. Zaokrąglona ilość posiadanych AC: 3k (ale niedługo to się powiększy xd) 3. Wiek: 11 lat 4. Imię: Kacper/Paweł
1. Nick (najpewniej igusb12345) 2. Zaokrąglona ilość posiadanych AC: Więcej niż 2,5 3. Wiek: 14 lat 4. Imię: Igor Sorry że na tym końcie pisze ale nie chce mi się zakładać A i możesz dodać do Zakonu ale nie wiem czy długo tam będę :/
Zdecydowałem się jeśli Gallus tam jest to nie ma sensu tego robić + każdy z tej gildii/rekrutujący nie umie się klepać
igusb jak masz aure to wiesz że nigdy nie ponasz sekretu minecrafta XD Dzisiaj z aurą chodziłeś podobnie jak KochmeRudy więc milcz <3 :* <kocham>
Heh... [hr] Ciekawe tylko konto igusb124 to nie moje konto tylko Dzikuska Rozmawiałem z nim i mu pozwoliłem
Może i mam ale jak mogę je używać jak nie mam zmiennego ip? Ps Nie będę spamił na tym poście jak chcesz post do pogadanek to napisz mi na privie (na forum)