Serwery - Creative 2 edycja - SkyWars - SkyBlock 3 edycja Zostaną zamknięte po weekendzie. Serwer SkyBlock zostanie przemianowany na SkySeaBlock, w kolejnej edycji wyspy będą nad wodą. Nowa edycja serwera SkyBlock odbędzie się najwcześniej na początku lipca. Aktualnie wszystkie siły są skierowane w inną stronę.
W takim razie, jeżeli CV2 zostanie zamknięte, będzie możliwość przeniesienia budowli z tamtego serwera? (Tak, truję dupę, wiem) (Oraz tak, nadal tego chcę) (Oczywiście nie wszystkich, bo jak to Pan Jezus powiedział - "To nierealne") #1Edit: Zaraz. oCV zostanie wyczyszczone, czy pierwotne CV? Jeżeli oCV, to jestem w dupie. #2Edit: @Ladavi, dzięki Bogu. Ponawiając - Będzie możliwość "przeniesienia" budowli ze starego CV? [m.in. moich 14 działek]
Mam takie pytanko. Skoro robicie nową edycję to czy poza samą wodą zamiast przepaści zamierzacie coś dodawać/ulepszać/zamieniać/redukować? Jeżeli tego nie skopiecie tak jak w tym przypadku to może być całkiem spoko, ale wyznaczcie kogoś z administracji, kto faktycznie będzie doglądał tego skyblocka a nie pozostawi go na pastwę losu tak jak teraz bo troszkę szkoda. Ten serwer umarł nie przez to że nikt nie chciał na nim grać, ale dlatego, że nie dbaliście o niego i ignorowaliście błędy które zniechęcały większość graczy.
Nowy Creative ma pierwszą edycję. Jako "Creative 2 edycja" raczej chodzi o Stary CV, który na drugiej się zatrzymał. https://craftapple.pl/forum/threads...wera-skyblock-3-edycja-serwera-creative.9575/
Nie wiemy co będziemy zmieniać, w tej chwili mamy inne plany. Błędy pojawiają się zazwyczaj po aktualizacjach, pytanie dlaczego twórcy pluginów skyblock nie dbają o stare konfiguracje, bo survival prawie od początku jedzie cały czas na tym samym configu, i większych błędów nie było. Drone_44, zamykamy stary creative. Nic więcej się nie zmienia, opencreative to 3 edycja a nie 2.
aa Czekajcie skoro Usuwacie Stare Cv , zmieniacie Sky Wars i Sky Block to czy będzie można grać podczas tego ,,Zmieniania" na OpenCv,Vanilli i Survivalu?
Czyli, ogólnie rzecz biorąc, te 50 zł które łącznie wydałem na xp, diamenty i takie tam na skyblocku, mi przepadną? Świeeeetnie, tak, tylko tego mi brakowało ,_,
Nieee nie podoba mi sie "SkySeaBlock” ze zwykłem Skyblockidm mam bardzo dużo świetnych wspomnień Nie możecie tego zrobić...