MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Zapowiedz filmu z polskimi youtuberami.

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Dawid24M, 21 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dawid24M

Dawid24M Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam ostatnio może niektórzy pamiętają zabawa w scenariusz filmowy w którym wątek ten został usunięty.

W związku tym zapowiadam że odbędzie się premiera filmu pod tytułem "Za gwiazda Netheru" tak nazwałem tytuł w którym nie chcieliście się bawić bo za dużo czytania.

Nie wiem jeszcze kiedy będzie premiera filmu prace trwają. Bo jak narzazie łapek za film nie dostaje a planuje trzeci odcinek Minecraft Adventure Maps.

Oprócz nagrywania z minecraft postanowiłem także robić animacje minecraft.

Udostępniam obraz z dobraną drużyna do gry.

https://zapodaj.net/0c697c2cca23f.png.html

https://zapodaj.net/000ed7d18f623.png.html

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Co z tego że film nie dostaje łapek? Moim zdaniem jeśli myślisz poważnie o rozkręceniu kanału powinieneś wstawiać filmy mimo wszystko by złapać widownię. Łapeczki przyjdą same.

3. Dawid24M

Dawid24M Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kruku to nic nie da ze będę wrzucać od tak filmy potrzebna widownia i krytyka abym regularnie wrzucać filmy i animacje.

Co mam poradzić częste wrzucanie nie sprawi ze wyjdę na światłość musze w końcu być widzialny.

Jak co jestem otwarty na propozycje widzów których mam mało. Czemu nikt nie napisze.

Dawid24M zrecenzuj puzzle.
    Nagraj cos na craftapple.

To przykłady.

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Cudza krytyka i propozycje nie są potrzebne, żeby tworzyć nowe rzeczy. Weź pod uwagę choćby mój nędzny warsztat. Po latach liczbę komentarzy można nadal zliczyć na palcach obu dłoni i stóp, oceny nie są zbyt pozytywne, a jednak nadal tworzę i plany mam spore. Jak będziesz tworzyć nawet mimo braku większego odbioru, w końcu się taki odbiór znajdzie.

5. Dawid24M

Dawid24M Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Póki nie przychodzą lapki i komentarze będę robił film.

Chodź ciągle mnie zastanawia z tym wyścigiem po żonę. Z wątku zabawa w scenariusz filmowy. To raczej wątek o filmie niż o nagrywaniu.

Nic nie stoi na przeszkodzie abym pobierał skiny polskich youtuberów minecraft zresztą widać to na obrazie w linku.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę